Întrebarea care l-a făcut să tremure pe Anghel Damian! Cum a reacționat când a fost întrebat de o nuntă cu Theo Rose: „Nu știu”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 apr 2023, 15:55

Cum a reacționat Anghel Damian când a fost întrebat de o nuntă cu Theo Rose

Sursa: Captură YouTube Selly

Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, a fost supus, alături de Codin Maticiuc, unui test poligraf.

Anghel Damian și Theo Rose formează de ceva timp un cuplu foarte apreciat în showbiz. Cei doi urmează, de asemenea, să devină și părinții unui băiețel. Deși au făcut pasul măririi familiei, niciunul dintre ei nu a vorbit, încă, despre când va avea loc și o nuntă.

Cum a reacționat când a fost întrebat de o nuntă cu Theo Rose

După ce Codin Maticiuc a răspuns tuturor întrebărilor primite de la Anghel Damian și a trecut de testul poligraf organizat de Selly, cel mai mare vlogger român, Anghel Damian i-a luat locul și a răspuns cât de sincer a putut întrebărilor pe care le-a primit.

Codin Maticiuc a trecut direct la subiect și l-a întrebat pe Anghel Damian când se va căsători cu Theo Rose, spunându-i să-i zică o dată exactă.

Citește și: Cum arată Theo Rose, în luna a șasea de sarcină. Artista și-a arătat burtica de gravida mai clar ca niciodată

„Nu știu... data”, a răspuns Anghel Damian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Întreabă-l dacă vrea, nu când”, a intervenit Theo Rose, spre amuzamentul tuturor.

Întrebat dacă vrea să se însoare cu Theo Rose, răspunsul lui Anghel Damian n-a fost altul decât „da”.

Când se vor căsători Anghel Damian și Theo Rose

Codin Maticiuc l-a mai întrebat pe Anghel Damian dacă vede nunta având loc înainte, după sau în timpul botezului.

Actorul a explicat că, după discuții pe care le-a purtat și cu iubita lui, Theo Rose, a ajuns la concluzia că nunta va avea loc impulsiv, fără prea multe planificări. Anghel Damian își dorește să aibă parte de o cununie civilă intimă, fără prea mulți oameni nepoftiți implicați.

Citește și: Theo Rose vrea să se căsătorească înainte să nască. Motivul pentru care a luat această decizie: "Important e să fim fericiți"

„Așa cum îmi imaginez eu, am vorbit noi despre situația asta, cred că o să fie ceva intempestiv (n.r.: neașteptat), adică la un moment dat vom zice, pur și simplu, hai, mergem la biserică acum, mâine la cununia civilă și se va întâmpla, va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După care nunta aia, paranghelia. Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta și asta ar fi ”, a declarat Anghel Damian.