Intrebarea la care Laurențiu Reghecampf a refuzat categoric sa raspunda: NU vreau să comentez absolut nimic

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:07

Laurențiu Reghecampf, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a fost supus la un test incredibil despre viața profesională, cât și cea personală.

Laurențiu Reghecampf este un celebru antrenor de fotbal, cu o carieră de peste 25 de ani în lumea fotbalului și care în prezent antrenează echipa Universitatea Craiova. Viața amoroasă a antrenorului s-a dovedit a fi una tumultoasă de-a lungul timpului.

”Puteți iubi, în paralel, două femei?”

Povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer s-a încheiat cu mulți ani în urmă, însă, la un moment dat, fosta soție a antrenorului a povestit cum a trăit despărțirea de acesta.

În declarațiile pe care aceasta le-a făcut de-a lungul timpului a precizat că, într-o seară, Reghecampf a sunat-o că Anamaria Prodan este însărcinată și că trebuie să divorțeze. Mariana Pfeiffer  a mărturisit atunci că ajunsese să se simtă ca amanta lui, deși încă îi era soție. 

Denise Rifai i-a adresat antrenorului Universității Craiova o întrebare roșie, destul de controversată, despre viața amoroasă.

Citeste si: Câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf. Drama prin care a trecut antrenorul: „A murit la un an și două luni”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La întrebarea ”Puteți iubi, în paralel, două femei?”, antrenorul de fotbal a dat un răspuns cât se poate de simplu, acesta a precizat că nu poate iubi două femei în același timp.

”Nu! Nu vreau să comentez absolut nimic din ce a dat Mariana, nu este adevărat. În primul rând, eu când am anunțat-o pe Mariana de Anamaria, încă nu era gravidă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul de fotbal a fost foarte prompt și a dezvăluit că nu poate iubi două femei, în paralel. De asemenea, nu și-a dorit să comenteze declarațiile pe care prima lui soție le-a făcut de-a lungul timpului în presă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf se pregătește să se căsătorească a treia oară: "Sunt foarte fericit"! Cum se înțeleg fostele soții ale lui Reghe între ele și cu actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.