Inundatiile lovesc din nou! Ploile au facut PRAPAD in nord-estul tarii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:28

Nimic nu a scapat de viiturile naprasnice. Azi-noapte, trei comune au fost inghitite de apele involburate.

Patru batrane au fost la un pas de moarte, daca pompierii nu reuseau sa le scoata la timp din propriile locuinte. Aceasta este doar una dintre persoanele nenorocite de natura dezlantuita.

 

Devastata, femeia spune ca a sunat inca de ieri la primarie. Nimeni nu i-a raspuns. Si accesul in judet a fost inchis. Drumul care face legatura intre Neamt si Suceava a fost blocat mai bine de trei ore, din cauza vantului care a spulberat copacii pe carosabil.

 

Soferii au stat ore in sir pana au reusit pompierii sa elibereze calea de acces. Si Galatiul a fost inudat! Valuri de 40 de centimetri au acoperit aproape toate strazile.

 

Apa a intrat si in Unitate de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Galati. Bolnavii care asteptau sa fie consultati au fost mutati, pentru ca apa le picura pe fata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Aproape in toate saloanele si-a facut loc apa. De teama sa nu se produca un scurtcircuit sau sa se curenteze vreun bolnav, medicii au scos aparatele din priza.

 

Asistentele si infirmierele aproape ca nu stiau ce sa faca mai intai: sa-i ingrijeasca pe pacienti sau sa adune apa din unitatea medicala. Pentru ca apa ameninta sa ajunga pana la morga, reprezentantii Spitalului de Urgenta au chemat pompierii cu motopompele.

 

Mai rau este ca inca n-am scapat de ploi! Meteorologii ne avertizeaza ca  vijeliile si ploile naprasnice vor continua si astazi in aproape toata tara. Cantitatile de apa vor depãsi 20 l/mp si izolat 40...50 l/mp.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.