Este simplu! Mai intai faceti un aluat din faina, unt, apa, putina sare si drojdie din care vor iesi chiflele. Dupa ce aluatul a crescut, cu o lingura, asezati in tava cate un bulgare de aluat.
Pasul urmator! Tocati carne de vita sau de porc, dupa preferinte. Aveti nevoie cam de 700 g -1000 g de carne din care sa modelati apoi hamburgherii cat sa incapa in chifla dupa ce o taiati in doua.
Lasati apoi baconul si hamburgerii sa se odihneasca in timp ce pregatiti garnitura. Aveti nevoie de frunze de salata, rucola, salata creata, etc, dupa gust, rosii taiate rotund si felii de ceapa. Intre timp, in aceeasi tigaie in care ati prajit hamburgerii, rumeniti unor chiflele taiate in jumatate.
In final, dupa ce ati rumeti chiflele, le puteti unge cu chechup, maioneza, mustar, etc, puneti hamburgerul, o felie de bacon, ceapa, salata si cealalta jumatate din chifla. Hamburgerul este gata! Pofta buna!
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-606ee39a20aad8a2f4c79984972914ce.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-0795cdd5ce2a9df1a0f739cea70f7c45.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-cbefa00d0364f601f20fe941a28d1ad5.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-ad206e1c5c8cb60870c20c5f546bdbea.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/5-85b3bcd697e6908500d66b67c7d8ee7c.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/6-98f956086f63bc553589d49bdbc035bc.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/7-b63b54986a1594025f9cd4cb79a08f6b.jpg
Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos!