Invatatoarea ACUZATA ca cerea SPAGA elevilor, la audieri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 08:35

Dezvaluirile Stirilor Kanal D au pus autoritatile in miscare! Dupa ce o tara intreaga a aflat de invatatoarea care cere cu nerusinare parintilor bani pentru cadouri de Craciun, Inspectoratul Scolar a inceput o ancheta.

##VIDEO96714##Totul a pornit dupa ce parintii copiilor de la asa-zisa scoala „de fite” au reusit sa filmeze ce se intampla in spatele usilor inchise din scolile „de elita”. O mamica a surprins in imagini cum o invatatoare ii spunea, cu nerusinare, ca toti parintii trebuie sa dea cadouri.

Culmea este ca parintii s-au gandit si la femeia care le educa prichindeii. Si i-au oferit un cadou de sarbatori.

Doar ca pentru dansa nu a fost de-ajuns. A cerut mai mult si nu doar pentru ea, ci pentru toata lumea- de la portar, pana la directoare. Inspectoratul a depus o plangere penala pe numele invatatoarei Dana Blandu, conform comunicatului primit de la ISMB.

Avertizata ca a fost filmata, aceasta nu a vrut sa declare nimic. In schimb, o colega i-a luat apararea! Astazi dimineata a fost programata prima sedinta a comisiei de cercetare a Inspectoratului Scolar al Capitalei.
Inspectorii sunt foarte hotarati in ceea ce priveste atitudinea invatatoarei:

Sunt strict interzise solicitarile legate de foloase materiale, cadouri sau alte asemenea obiecte care se acorda cadrelor didactice! ”, afirma unul dintre inspectori. Invatatoarea nu a fost de gasit pana in acest moment. Iar din spusele celor de la inspectorat, aceasta se afla in afara orasului, in concediu. Dar daca se va dovedi ca este vinovata, risca sa-si piarda serviciul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?