INVAZIE in loc de APOCALIPSA? Mai nou lumea nu se mai sfarseste de Craciun, ci vin extraterestrii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:41

Apar din ce in ce mai multe teorii conform carora, pe 21 decembrie, se va intampla o mare grozavie.

Nici nu mai stii pe cine sa crezi: pe mayasii ce anuntau, inca de acum 1.200 de ani, ca omenirea va lua sfarsit? Pe tibetanii despre care se spune ca sunt convinsi ca pe 21 decembrie toate spiritele raului vor fi eliberate pe Pamant?

Sau pe diversii predicatori sau sectanti, ce propavaduiesc cea de a doua venire a lui Hristos pe Pamant? De parca nu era suficient mister in jurul acestei date, o noua teorie si-a facut aparitia.
Si isi are izvorul in Japonia. Una dintre nepoatele celui de-al 122-lea imparat al japoniei, Meiji, a  vorbit despre trecerea  omenirii intr-o noua dimensiune  la sfirsitul acestui an.

Discursul ei impleteste dezvaluiri despre OZN-uri, guvernul mondial secret si reincarnare. Teoriile sale se bazeaza pe mai multe experiente pe care sustine ca le-a trait.

In noua varianta de apocalipsa, dupa cele 3 zile, surpriza: in loc de Hristos si legiunile de ingeri vom asista, spune Printesa Japoniei, la o invazie a extraterestrilor.


Scopul vizitei ar fi unul clar: oamenii rai vor fi luati si transportati pe o alta planeta, asemanatoare Pamantului, o planeta a urii si a razboaielor. Cei buni si curati vor ramane aici, pe Terra, pentru a-si continua viata in armonie totala.

Evident ca guvernul care conduce din umbra omenirea cunoaste, sustine aceeasi Printesa a Japoniei, toate aceste aspecte, dar le tine departe de ochii lumii, pentru a nu creea panica.