INVENTIE INEDITA - Cum poti transportam mai mult bagaj cu avionul, dar fara costuri suplimentare! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

Un antreperenor a descoperit o modalitate inedita de incalca regulile strice ale companiilor aeriene in ceea ce priveste bagajul de mana.

De acum calatorii nu mai au de ce sa-si faca griji in privinta acestui aspect deoerece pot lua cu ei mai mult bagaj si faca costuri suplimentare. John Power, inginer, a inventat Jaktogo, o haina care la nevoie se poate transforma in bagaj, totul la pretul de 56 de lire.

 

Produsul se transforma din haina in geanta permitand calatorilor sa transporte pana la 10 kilograme in plus fata de bagajul de mana.

Acesta este un produs tip concept special pentru a se adapta restrictiilor date de companiile aeriene low-cost.

 

Jaktogo are buzunare pentru gadget-uri, cum ar fi iPad-uri, camare video, dar si pentru lucruri utile intr-o vacanta: carti, haine, prosoape. Haina se mai poate transforma in rochie fara maneci, dar si in poncho, special pentru cei care calatoresc in tarile calde.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Cum

vi se pare aceasta idee? Tu ti-ai cumpara asa ceva?

 

Sursa: DailyMail

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.