Investitie de milioane dusa pe apa sambetei! Gazonul dintre sinele de tramvai s-a uscat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Iarba verde de acasa miroase a fan proaspat. Minunea de pe sinele de tramvai n-a tinut trei zile, ci vreo sase luni.

Gazonul de milioane care incanta pana mai ieri ochiul bucurestenilor s-a uscat ca frunza-n vant. O fi costat el o avere, dar cine sa il mai si ude cand nu ploua de la Dumnezeu? Ca la noi la nimeni! Iarba verde dintre sinele de tramvai s-a transformat in fan proaspat.

Acest gazon, in loc sa fie udat cu apa, a fost udat cu zeci de mii de euro.

Se pare ca la noi lucrurile merg pe dos. Iar rezultatul este cam uscat. Locatarii din zona se uita lung la fanul galben si incearca sa inteleaga cum a fost posibil ca o investitie de milioane sa se usuce la propriu.

Nu stim daca gramezile de iarba uscata folosesc la ceva. Bietii bucuresteni se gandesc ca nu le-ar fi stricat pe langa casa o vaca sau o oaie care sa guste din fanul dintre sinele de tramvai.


Cineva a fost platit sa intretina gazonul verde care, desi, dotat cu sistem de irigare s-a uscat ca frunza-n vant! "Intretinerea gazonului se afla in garantie iar refacerea acestuia intra in responsabilitatea constructorului, pe cheltuiala exclusiva a acestuia", ne-a trasnmis Primaria.

Se vede cu ochiul liber ca asa zisa "cheltuiala exclusiva" nu prea exista! Despre banii cheltuiti pe acest gazon nu se stie mare lucru. E un mister total.
Desi cheltuielile s-au facut din buzunarul public, cei responsabili refuza sa ne spuna cat anume a costat investitia paguboasa.

Am aflat ca firma care a facut lucrarile ar fi incheiat cu Primaria un contract de confidentialitate! Cu alte cuvinte, banii publici nu sunt chiar atat de publici?

Pana acum, autoritatile au finalizat numai jumatate din bulevardul care ar putea concura oricand cu celebrul Broadway. O portiune de doar un kilometru si jumatate a costat 17 milioane de euro! Asta n-ar fi nimic daca pe aici ar si circula tramvaiele.


Vor mai trece probabil alti patru ani pana cand  va fi gata  si cealalta jumatate a bulevardului. Si daca ai nostri nu vor gasi o solutie la fanul dintre sinele de tramvai, le facem o recomandare- sa puna mana bidinea si sa il vopseasca. Asa cum o fac americanii inventivi.
##VIDEO117783##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta