Invitati de seama la nunta anului in Turcia! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN s-au bucurat de prezenta celor ai dragi rude si cei mai apropiati prieteni! Iata ce colegi de breasla au participat la marele eveniment! Vezi cat de elegante au fost Hatice Sendil

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2017, 18:42

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen si-au unit destinele in prezenta celor mai dragi persoane.

Cei doi miri a-su bucurat de prezenta familiilor lor. Parintii acestora le-au fost alaturi in cel mai important moment si au fost extrem de incantati de intreaga organizare a nuntii. Atat mama lui Burak Ozcivit cat si mama sotiei sale au purtat rochii elegante, demne de adevarate doamne.

Citeste si: Ce au facut FOSTII LOR IUBITI in ziua in care BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN si-au unit destinele! Iata unde se aflau frumoasa CEYLAN CAPA si marele cuceritor OZCAN DENIZ, in vreme ce fostii lor parteneri se casatoreau!

Citeste si: DANSUL MIRILOR, cea mai frumoasa dovada de iubire! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN, "dragoste nebuna" in pasi de dans! Iata ce melodie emotionanta si fascinanta au ales cei doi miri si ce atmosfera de basm au creat! VEZI un filmulet fabulos!

Nici sora mirelui, Burcun Ahmet nu s-a lasat mai prejos si a purtat o rochie scurta, sexy, de culoare albastra, cu franjuri, care i-a pus in evidenta silueta perfecta, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale argintii.

Citeste si: TREI ROCHII superbe de mireasa, semnate de cel mai renumit designer din Turcia, care au transformat-o pe FAHRIYE EVCEN intr-o adevarata PRINTESA, coborata din basme! Iata cat de mandru a fost BURAK OZCIVIT de sotia sa si cat de eleganti au fost! VEZI imagini uluitoare!

Chiar si micuta Acelya, nepotica lui Burak Ozcivit a stralucit. Burcun a ales pentru fiica sa o rochita din dantela alba, care a transfomat-o intr-o printesa in miniatura, rivalizand cu rochia miresei.

Insa n-au lipsit nici cei mai apropiati prieteni ai mirilor, dar si colegi de breasla care si-au dorit sa le fie alaturi si sa se distreze impreuna pana in zori: Hatice Sendil si sotul ei, Burak Sagyasar, Serenay Sarikaya si partenerul ei, Kerem Bursin, Kenan Imirzalioglu, Sinem Kobal, Asli Enver si Murat Boz, Ebru Akel

si multi altii!

Unul dintre cuplurile celebre care urmeaza sa faca marele pas al casatoriei este cel format din actorul si cantaretul Murat Boz si frumaos actrita Asli Enver, care desi nu a prins buchetul miresei, va fi ceruta inn curand in casatorie. Carismaticul Murat Boz, colegul de platou al lui Burak Ozcivit din filmul "Kardesim Benim", a creat o atmosfera incendiara la petrecere, unde le-a dedicat cateva melodii mirilor.

Nici colegii din serialul "Dragoste infinita" n-au lipsit de la grandiosul eveniment.

Cel care si-a dorit enorm sa-i  fie alaturi bunului sau prieten, Burak, in ziua cea mare a fost Kerem Alisik, cel care a jucat rolul lui Ayhan si care i-a fost mana drepta in cadrul productiei-fenomen. Un alt coleg de platou din "Dragoste infinita", care a vrut sa fie prezent  la nunta bunului sau prieten a fost Ugur Aslan ("Otrava"), care a venit in compania sotiei sale.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.