Invitatii de nunta sub 2 lei de care o sa va indragostiti!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 mai 2019, 12:12

Organizarea nuntii, indiferent daca este pe cont propriu sau prin intermediul unei firme, este costisitoare.

Stim si voi acest lucru si chiar ajungeti sa va mirati la un moment dat de cat de multi bani se duc pe lucruri mici, care aparent nu erau scumpe, dar care s-au dovedit a fi peste bugetul planificat. Si aici ma refer si la anumite decoratiuni pe care le-ati vrut, la marturii, invitatii de nunta si asa mai departe. Toate aceste cheltuieli se aduna si e posibil sa constatati ca socoteala de la inceput nu se potriveste deloc cu socoteala de dinainte de nunta.

Insa, din fericire, puteti evita astfel de surprize cand vine vorba despre buget. Cum? Apeland la magazine online de fiecare data cand puteti. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor magazine este legat de pretul produselor. Un magazin online intotdeauna isi va permite sa ofere produsele la preturi mai mici, pentru ca si cheltuielile sunt mult mai mici fata de cele ale unui magazin fizic.

Asa ca indiferent daca este vorba despre verighete, despre marturii, invitatii de nunta, flori si aranjamente florale si nu numai, puteti sa va bazati pe astfel de magazine pentru a face economie. Si nu este vorba doar despre economie. Puteti sa gasiti si produse diferite fata de magazinele clasice. Gama de produse oferita este mult mai larga si chiar va incurajam sa profitati de acest lucru.

Asa ca in continuare o sa va prezentam cateva invitatii de nunta de la CrisiaShop, invitatii care costa sub 2 lei si de care o sa va indragostiti

cu siguranta. Sunt invitatii calitative si diferite fata de ce o sa gasiti in mod normal pe piata.

Daca aveti un stil clasic si romantic, va recomandam invitatia 32426. Este o invitatie superba, perfecta pentru nuntile romantice si pentru mirii care isi doresc sa isi arate dragostea intr-un mod clasic. Pretul unei astfel de invitatii este de 1,8 lei.

Va plac calatoriile si invitatiile haioase? Atunci invitatia 39123 este pentru voi.

Daca veti pastra traditia si imediat dupa nunta veti pleca in luna de miere, atunci o sa vi se potriveasca perfect. Este o invitatie care doreste sa imite un bilet de avion, asa ca invitatii vostri cu siguranta o sa o aprecieze. Aceasta invitatie costa 1,85 lei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca adorati filmele si daca veti incorpora anumite elemente ce aduc aminte de acestea la petrecerea de nunta, atunci aveti nevoie de invitatia 70202. Nu va dam mai multe detalii, doar va spunem ca o astfel de invitatie este primul pas spre o noua viata impreuna, spre filmul iubirii voastre. Pretul acestei invitatii este de 1,1 lei.

Asadar, dupa cum puteti vedea, sunt o multime de invitatii superbe la preturi foarte bune.

Trebuie doar sa aveti rabdare sa va uitati la toate si sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Pe site-ul magazinului o sa gasiti zeci de invitatii pentru toate gusturile si pentru toate bugetele, asa ca este imposibil sa nu va alegeti tipul de invitatie preferat.

 

 

Taguri: