Ioan Chitu, fratele Mariei Chitu, declaratii in premiera despre strategiile de care este acuzata Razboinica la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 iul 2021, 08:47
Primele reactii ale lui Iona Chitu dupa ce Maria a fost acuzata ca face strategii

Ioan Chitu a vorbit pentru prima data in direct in emisiunea Teo Show despre parcursul surorii lui la Survivor Romania 2021.

Ioan Chitu este mandru ca sora lui a ajuns pana in etapa Jocurilor Individuale de la Survivor Romania 2021 si spune sincer ca i-a intrecut toate asteptarile in ce o priveste.

Ioan Chitu raspunde acuzatiilor lansate la adresa surorii sale cum ca ar face strategii la Survivor Romania 2021

„Stiu ca are momente in care ii este greu, dar este foarte puternica. Sincer, mi-a depasit asteptarile foarte mult, mai ales pe plan sportiv.

Este o leoaica.  Este sensibila, dar stiam ca exista o putere in ea si pot spune ca si-a dezvoltat-o la Survivor. (…) Nu cred ca e dezavantaj sa fii fata, pentru ca nu conteaza doar probele sportive, totul e o proba sociala. Conteaza ce strategii folosesti, dar aceste strategii trebuie sa fie placute publicului. (…) Eu cred ca  Maria  a emaptizat foarte mult cu Elena, ea empatizeaza cu nedreptatile, iar Elena a trecut prin multe nedreptati. 
Maria nu le-a luat apararea lui Albert sau Elenei pentru fani, ci pentru ca nu a suportat sa vada nedreptatea. Nu a facut-o din interes, pentru ca si-a pus o tinta pe spate”,  a declarat Ioan Chitu.

Citeste si: Ce a patit Sebastian Chitosca cand a ajuns acasa: "M-am trezit acasa si nu imi vine sa cred..."

Razboinica Maria Chitu este una din cei sase concurenti care se lupta pentru un loc in Marea Finala. Razboinica dovedeste de la traseu la traseu ca este tot mai buna, iar de cateva saptamani bune se afla in topul clasamentului eficientei concurentilor pe traseu. Maria Chitu si Elena Marin sunt singurele fete ramase in competitia Survivor Romania 2021. Cele doua sunt mereu in centrul atentiei in camp unde restul baietilor le aduc acuzatii aproape de fiecare data ca incearca sa obtina votul publicului prin lacrimi si facand pe victimele. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cum incearca Marius Craciun si Zanni sa le destabilizeze emotionat pe fete? Maria Chitu si Elena Marin, noi REACTII in etapa Indivuduala

Citeste si: Maria Chitu a ajuns VEDETA in Grecia! Ce scriu jurnalistii eleni despre Razboinica de la Survivor Romania 2021

Maria isi doreste sa ajunga in Finala Survivor Romania care va avea loc pe 10 iulie de la ora 20:00 si in care unul din cei sase va castiga Marele Premiu in valoare de 250 000 de lei si Trofeul competitiei.

Toți cei șase concurenți rămași în concurs își merită din plin locul în această bătălie incredibilă. Și-au forțat toate limitele, au îndurat  foamea, căldura, frigul și, mai presus de toate, separarea totală de cei dragi și de confortul cu care erau obișnuiți. Ca niste adevărați gladiatori moderni, au dat totul pe traseele din Republica Dominicană, oferind celor din fața micilor ecrane un spectacol total al sportivitații, camaraderiei, fairplay-ului, dar și al slăbiciunilor omenești. Mai au foarte puțin până în Marea Finală, iar presiunea este uriașă.