Ioana a pornit cu stângul în gala conceptului la „Bravo, ai stil”! Jurații au taxat-o dur pe concurentă: „Nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii”

Autor: Lavinia Medrea

Jurații au taxat-o dur pe concurentă

Sursa: Captură KANAL D2

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Ioana a călcat pe bec cu ținuta prezentată.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Ioana, cea mai nouă concurentă, a dat rateu.

Ioana a pornit cu stângul în gala conceptului la „Bravo, ai stil”

Astăzi, concurentele care au comentat ținuta Ioanei au fost Beatrice și Georgiana.

Fetelor nu li s-a părut că Ioana s-a prezentat cu o ținută potrivită pentru această gală și și-au exprimat regretul pentru faptul că nu le place styling-ul.

Beatrice: Din păcate mie nu-mi place. Nu mi se pare o ținută pentru o gală Bravo, ai stil! Eu mă confrunt în general cu această problemă, să mă conformez cu ținute cât de cât glam pentru aceste ediții concept. Aceasta nu mi se pare o ținută deloc glam.

Nu-mi place accesoriul de pe cap. Nu mi se pare nici suficient, nici plăcut ochiului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ținuta lui Beatrice, complimentată! Totuși, Maurice Munteanu i-a atras atenția tinerei: „Nu e o chestie corectă față de competiție și față de colegele tale”

Georgiana: Nu văd elementul glam, aș fi vrut ceva să zic wow și nici legătura cu Vegas.

Jurații au taxat-o dur pe Ioana

Precum concurentele, juraților nu le-a plăcut deloc ținuta Ioanei. Din păcate, concurenta a reușit să obțină două note de 1 și o notă de 2 astăzi după ce s-a prezentat cu o ținută care nu ar fi potrivită nici măcar pentru cursul săptămânii în emisiune.

Citește și: Constanția, revoltată după ce a fost de mai multe ori nominalizată! Concurenta a răbufnit: „Poate le e frică să nominalizeze pe altcineva”

Raluca Bădulescu: Nu știu că se spun. Situația este în felul următor: ceea ce porți tu nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii la Bravo, ai stil! Ținând cont de conceptul din seara aceasta, care este extrem de generos, tu ai ales să vii cu o rochie neagră, previzibilă, urâtă, o jachetă neagră urâtă, niște bocanci care nu sunt bocanci.

Asta nu este nimic. Ținuta pe care a făcut-o nici măcar nu era la mișto, că dacă era la mișto era mai bine

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.