Ioana Blaj şi Paul Ipate invitaţi mâine la "Draga mea prietenă"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:02

Ioana Blaj şi Paul Ipate, cuplul foarte prezent în reclamele unei celebre firme de telefonie mobilă, sunt invitaţi în platou la "Draga mea prietenă". Cum salvează vieţi celulele stem aflăm tot mâine, la "Draga mea prietenă", de la doctorul Bogdan Ivănescu!

Mâine, 6 septembrie, de la ora 10:00, invitaţi în platourile emisiunii "Draga mea prietenă” sunt Ioana Blaj şi Paul Ipate, cuplul hazliu devenit foarte cunoscut publicului larg din reclamele unei firme de telefonie mobile. Cei doi vor vorbi cu Gabriela Cristea Toader despre cariera lor, despre situaţiile comice de la filmări şi din afara lor. Cum au devenit Ioana Blaj şi Paul Ipate un cuplu şi în viaţa reală veţi afla numai urmărind "Draga mea prietenă”, emisiunea prezentată de Gabriela Cristea Toader.


Nu rataţi mâine, de la ora 10:00, un subiect medical important dezbătut la "Draga mea prietenă”: celulele stem. Doctorul Bogdan Ivănescu este invitat în platourile show-ului pentru a vorbi telespectatorilor despre puterea celulelor stem de a salva vieţi.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.