Ioana Filimon este cu siguranta una dintre cele mai frumoase prezente de la "Bravo, ai stil! Celebrities" care isi va pune farmecele la bataie pentru a castiga competitia de stil.

Ioana Filimon va fi cu siguranta o prezenta aparte in sezonul sapte "Bravo, ai stil! Celebrities" si experienta ei din industria fashion isi va spune cuvantul pe podiumul pe care va defila in fata juratilor care ii vor nota outfiturile pe care ea le va propune. Si de ce spunem ca Ioana va fi o adevarata aparitie? Este pentru ca tanara are un background serios in domeniul modeling-ului unde in toti anii in care s-a pregatit pentru cariera de model, a avut de-a face cu designeri, make-up artisti, stilisti de la care a avut mereu ce invata.

Citeste si: Jador a cerut in casatorie o singura femeie. Cine este cea careia i-a pus marea intrebare. Nu, nu este Georgiana Elisei!

CV Ioana Filimon. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities 2021"

Ioana Filimon face parte din cele 9 concurente care participa la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Tanara s-a pregatit intens pentru lumea modei inca din adolescenta cand la 16 ani a si intrat in aceasta lume si spune ca a fost atrasa mai mult din curiozitate.

Dupa ce a participat la mai multe competitii locale, iata ca la nivel national Ioana a reusit sa castige doua titluri de Miss. In 2016 a castigat Miss Romania, iar in 2018, Ioana a fost desemnata Miss Global Model of the World. Ambele titluri au facut-o sa castige capital de imagine serios, fiind deja remarcata si considerata una din cele mai frumoase femei.

Ioana Filimon nu este doar o fata frumoasa, ci are si o diploma in Inginerie si Protectie a Mediului, insa spune ca niciodata nu si-a dorit sa profeseze in domeniu deoarece i-a placut sa se axeze pe fashion si televiziune unde chiar s-a facut remarcata cu odata cu fiecare show in care a fost cooptata.

Date biografice Ioana Filimon: Cati ani are Ioana Filimon

Varsta

Inaltime

Greutate

Despre "Bravo, ai stil! Celebrities" Ioana Filimon spune ca este o provocare pe care si-o dorea demult in palmares.

"Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil <cu clasă>. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii", spune Ioana Filimon.

Galerie FOTO. Ce posteaza Ioana Filimon pe Instagram

Pe Instagram Ioana Filimon isi tine la curent urmaritorii care nu sunt deloc putini la numar, peste 100 de mii cu tot ce face. Fosta Miss le arata imagini din vacantele exclusiviste, din locatiile luxoase unde merge, ii tine la curent cu schimbarile de look pe care le face, cu hainele pe care si le cumpara si cu proiectele in care este implicata.