Ioana Filimon, adevărul despre descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Toată lumea a spus că aș fi fost descalificată pentru că aș fi jignit pe cineva!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2021, 14:05

Motivul pentru care a fost descalificata Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Ioana Filimon a vorbit in premiera despre descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Ioana Filimon a fost eliminata in cadrul Galei "In jurul lumii"  de sambata unde Ilinca Vandici a facut anuntul total neasteptat despre fosta concurenta. In tot acest timp, Ioana si-a privit descalificarea din fata televizorului fara nicio unda de regret si resentiment deoarece chiar ea a dezvaluit ca nu isi mai dorea sa continue in cadrul competitiei. Mai mult, fosta concurenta a lasat sa se inteleaga ca le sustine in continuare pe Nicoleta Dragne si pe Ruxi carora le tine pumnii sa ajunga in Marea Finala.

Citeste si: Mellina este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Cum a fost primită în platoul competiției de stil

Ioana Filimon a vorbit in premiera despre eliminarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

"Chiar voiam să clarific, pentru că toată lumea a spus că aș fi fost descalificată pentru că aș fi jignit pe cineva s-au speculat o grămadă de chestii! Nu este așa! Am fost descalificată, este adevărat, pentru că am avut niște probleme, ce trebuiau rezolvate! Și știam

că dacă nu mă voi prezența la filmări voi fi descalificată și eu mi-am asumat acest risc! O zi! Tot timpul, crede-mă, am fost prima concurență ce ajungea la filmare, doar că o zi n-am venit și era normal, era Gala, nu există să intarzii cinci zile la rând, a fost o zi și e suficient pentru că noi avem un contract pe care trebuia să-l respectăm! Era normal! Eu știam că voi fi descalificată dacă nu mă voi prezența, doar că n-am putut să mă împart și din păcate acela a fost și sfârșitul meu în competiție!", a spus Ioana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ioana Filimon despre retragerea de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Anunț-soc la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon este eliminată: "Este descalificată și nu mai face parte din competiție!"

Ioana Filimona a recunoscut că regretă faptul că a fost nevoită să se retragă din competiția Bravo, ai stil! Celebrities si ca a fost o decizie pe care si-a asumat-o indiferent de riscuri. 

"E personal, lucrurile astea n-aș vrea să le discut la televizor! Important e că sunt bine și îmi pare rău că nu mai sunt în emisiune! Dar când a fost

să aleg a trebuit să mă pun pe mine pe primul loc și să-mi asum orice risc! Chiar riscul de a fi descalificată!(...) Problema n-a apărut așa de pe o zi pe altă! M-am sfătuit, am discutat, m-am gândit și am ajuns la concluzia asta!"