Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities, victima bullying-ului. Cum era poreclita si de ce radeau copiii de ea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2021, 14:04

Ioana Filimon, atacata pentru buzele prea mari

Sursa: Instagram

Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities a castigat titlul de Miss, insa nu a fost intotdeauna apreciata si a suferit foarte mult in copilarie.

Ioana Filimon, una din cele mai vocale concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, a dezvaluit ca nu a fost mereu constienta de frumusetea ei, din contra, in copilarie, la scoala, copiii o persiflau mereu ca are buzele prea mari. De-a lungul vremii, Ioana Filimon chiar a suferit pentru faptul ca multi credeau ca are buzele injectate, lucru total neadevarat.

Citeste si: Anda Adam a dat lovitura in afaceri! Cantareata de la Bravo, ai stil! Celebrities se poate lasa oricand de muzica

Ioana Filimon, criticata pentru buzele prea mari

"Titlul de Miss mi-a schimbat viața. Eu sunt din Timișoara și câștigarea acestui titlu mi-a schimbat cu totul existența, m-am și mutat, de altfel, în București, după acest eveniment. Nu este ușor de purtat acest titlu, au fost multe critici la adresa mea, comentarii răutăcioase legate de felul în care arăt, de buzele mele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și a fost greu să citesc că sunt operată, mai ales că în copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau „Buzuca. Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe ale haterilor, voiam să împacpe toată lumea. A fost greu la început, după ce am câștigat, pentru că m-a izbit faptul că lumea nu este atât de roz cum o vedeam eu de la Timișoara.

De multe ori aud acest lucru și este trist că aud chiar și din partea femeilor. Mă doare când văd astfel de comentarii din partea unor oameni care chiar nu mă cunosc. Dar nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Dar să nu uităm că toți suntem oameni, greșim, dar măcar eu îmi asum, nu am fost niciodată premiantă la școală. Sunt o fată modestă, din Timișoara," a declarat Ioana pentru viva.ro

Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Ruxi si Madalina Pamfile, replici care intrec orice imaginatie la Bravo, ai stil! Celebrities. De unde a pornit samanta de scandal: "Nu sunt proasta!"

Ioana Filimon   este un fotomodel de succes, atât în țară cât și în străinătate și una dintre cele mai frumoase femei din România, deținând două titluri importante de miss în palmares, Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018.

Frumoasa șatenă a studiat Ingineria și Protecția Mediului, însă a rămas fidelă pasiunii sale, modelling-ul, pe care îl practică încă din adolescență. Senzuală, feminină, dezinvoltă și cu mult rafinament, Ioana Filimon va face cu siguranță spectacol pe podiumul „  Bravo, ai stil! Celebrities”.  Adepta unui stil de viață sănătos, celebrul fotomodel va împărtăși telespectatorilor câteva dintre trucurile vestimentare învățate de-a lungul carierei sale de la designerii cu care a colaborat și va încerca să își redefinească stilul personal.