Ioana Filimon si Ruxi Opulenta, front comun impotriva Andei Adam. De ce au sarit ca arse la adresa cantaretei: "Esti foarte vulgara in ultimul timp!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 02:40
Anda Adam luata in vizor de Ioana Filimon si Ruxi Opulenta la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a fost luata in colimatoriu de cele doua colege de la Bravo, ai stil! Celebrities, iar replicile s-au lasat cu multe intepaturi.

Anda Adam a intrat in vizorul Ioanei Filimon si a lui Ruxi Opulenta. Cantareata pare ca le incomodeaza pe cele doua, insa de data aceasta Ioana Filimon a fost prima care a avut ceva sa-i reproseze vedetei in culise.

Anda Adam luata in vizor de Ruxi Opulenta si Ioana Filimon

Citeste si: Anda Adam, atacata de Ruxi Opulenta la Bravo, ai stil! Celebrities: "In Romania, sunt orgolii din astea la vedete..." Cum a pus-o la respect cantareata pe rivala ei

Ioana Filimon: "Am zis sa dea muzica mai incet...ma irita! Are o problema cu intarziatul."

Anda Adam: "Nu e treaba ta, trebuie sa spui daca iti place tinuta..."

Ruxi: "Da, mai, ca pana acum numai despre tinute am vorbit!"

Coonflictul dintre Anda si Ruxi a izbucnit in editia precedenta "Bravo, ai stil! Celebrities" cand bloggerita a cam inceput sa o intepe pe cantareata si sa faca unele remarci mai acide la adresa ei in stilu-i caracteristic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi:  "Pe moment s-a atacat. Nu am zis ca nu esti nimeni Anda Adam.

In Romania, vezi multe orgolii din astea. Pe mine ma lasa rece toate astea. Ea incearca sa para ca ea e mai inteleapta. Nu ai cum sa fii in pace si cumva cauta justificare nici asa, nici asa.  Este neasumata in anumite momente. Am vazut-o cand era mai fiarta. Nu mai era asa calma. Nu mai putea sa fie atat de inteleapta. La nervi nu te mai poti controla."
 

Viviana Sposub si Otniela, la cutite la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Nicoleta Dragne a ramas in sanii goi dupa ce si-a dat jos piesa cu piesa! Reactii fara precedent in platou la vederea noii concurente in platou

Daca conflictul dintre cele doua pare ca aluneca usor-usor pe o panta ascendenta, acelasi lucru se poate spune si despre Viviana si Otniela care pare ca au de impartit ceva nu doar in ce priveste tinutele, iar la mijloc ar fi nominalizarile

facute in Gala ce tocmai a trecut. 

Viviana: "Normal ca nu o sa spui ca ai fost falsa!"

Otniela: "Falsa ca ce, ca am spus ca o sa nominalizez Carmen si Viviana?"