Ioana, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" din noul sezon face DEZVALUIRI INCENDIARE despre Denisa si despre cum este ea AJUTATA:" O prietena mi-a spus detalii despre echipa Denisei. Ea face poze in culise la fiecare tinuta a fetelor ca sa poata sa..

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 mai 2017, 10:44

Ioana, fosta concurenta din actualul sezon "Bravo, ai stil!" a vorbit despre ce se intampla in culisele show-ului.

Prima pe care Ioana a luat-o in vizor a fost Denisa despre care a spus ca are informatii sigure de la una din prietenele ei ca are un adevarat staff in spate:"Mi-a trimis o poza cu Denisa si sa imi spuna ca are o intreaga echipa. Tot ce face ea este format dintr-o echipa. Sunt 100% sigura ca are niste fise dupa care se ghideaza. Ea face poze in culise fetelor cu tinutele pentru ca sa poata comenta in emisiune daca este pusa.

Nu am vazut, dar fetele mi-au spus ca face acest lucru Asta vorbesc fetele. Ca ea nu poate sa comenteze tinutele. NU apucase sa ii faca poze Marisei si in emisiune nu a spus decat ca nu ii plac cizmele. Si a fost intrebata de ce nu spune mai mult si a zis ca nu vrea."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.