Ioana Grama și-a achiziționat un penthouse de 320 de mii de euro în Cluj. Iată cum arată noua locuință cu jacuzzi a influenceriței

Author: Madalina Maftei
Ioana Grama Foto(5)

Ioana Grama și-a achiziționat un penthouse de 320 de mii de euro în Cluj

Sursa: Instagram Ioana Grama

Ioana Grama, celebra creatoare de conținut, se laudă cu noua ei achiziție. Influencerița le-a împărtășit fanilor din mediul online că și-a achiziționat un nou apartament și nu orice apartament, ci un penthouse în valoare de 320 de mii de euro.

După divorțul de Alex Tăgurean, Ioanei Grama pare că îi merge bine pe toate planurile, după ce recent a anunțat că este într-o nouă relație, acum, tânăra a anunțat că și-a cumpărat un nou apartament, mult mai mare, în care urmează să se mute alături de fiica ei, Ayana.

Ioana Grama se mută în casă nouă

În urmă cu puțin timp, Ioana Grama a postat, pe TikTok, un video în care își anunță fanii despre noua sa achiziție, ba chiare le face și turul penthouse-ului în care urmează să se mute.

Influencerița și-a dorit o casă mult mai mare, astfel a făcut o investiție pe măsură, nou locuință a costat 320 de mii de euro, după cum a precizat aceasta în comentarii, după ce un internaut, curios din fire, a vrut să afle cât a costat-o noua casă pe creatoarea de conținut.

Penthouse-ul în care Grama urmează să se mute va fi făcut fix pe gustul ei, astfel și-a angajat un designer care se ocupă de amenajarea apartamentului.

Citeste si: Ioana Grama și iubitul ei, Alexandru Tăgurean, au pus capăt relației! Care este motivul despărțirii celor doi: „Este cea mai bună decizie”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ioana se poate lăuda și cu o terasă uriașă, pe care urmează să fie amplasat un jacuzzi, dar și cu o priveliște de zile mari care poate fi observată de la balconul noii ei locuințe, care se află la etajul 15.

”Astăzi vă iau cu mine să vedeți noul apartament. Așa cum v-am spus ieri, în urmă cu câteva luni mi-am cumpărat un nou apartament, un penthouse, la care am visat foarte mult timp și pe care, în sfârșit, am reușit să mi-l cumpăr”, a spus Ioana Grama, pe TikTok.

Internauții s-au bucurat enorm pentru achiziția pe care tânăra a făcut-o și i-au transmis o mulțime de mesaje de încurajare, însă, cum gurile rele sunt peste tot, iar mesajele răutăcioase nu au întârziat să apară.

”Să te bucuri de el și mult spor ca să îl renovezi după bunul tău plac! 🥰/ Sa îl stăpânești sănătoasă 🥰/ De unde ai atâția bani, zâna mea? Ce lucrezi, dacă nu te superi?”, sunt câteva dintre comentarii.

Citeste si: Ioana Grama, prădată de hoți pentru a doua oră, în Paris. Pagubele vloggeriței se ridică la ordinul miilor de euro: ”Aveți mare grijă”

@ioana.grama Level of excitement 9000 🫶🏼 #fyp #newapartmentvibes #workhard #dreambig ♬ original sound- Ioana Grama

 

Taguri: