Ioana și Ilie Năstase se împacă după presupusa bătaie? "M-a sunat"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 12 ian 2021, 16:26
Ilie Năstase și Ioana

Ioana Năstase a dezvăluit că soțul ei, Ilie, a sunat-o după cearta care ar fi fost și violentă dintre ei.

“Sunt acum la Constanţa, unde am plecat imediat după incident, el este la Bucureşti. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu şi-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la Bucureşti şi că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte”, a declarat Ioana Năstase la TV.

“S-a scris că cearta dintre Ilie și brunetă ar fi plecat de la Nick Rădoi, un fost iubit al Ioanei, însă aceasta neagă.

Cearta nu a pornit de la  Nick Rădoi şi nici de la fostele neveste ale lui Ilie. Nu ştiu de ce Nick a dat acele declaraţii, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie”, a declarat Ioana. 

Ioana și Ilie Năstase au fost implicați într-un scandal conjugal. Ea a sunat la 112, acuzând că a fost agresată de Ilie, însă ulterior și-a retras plângerea.

Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău.

Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât ”, a declarat Ioana Năstase la TV.

Ilie Năstase, la al cincilea mariaj

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit în 2019. Este a cincea căsătorie a fostului mare tenismen, care a fost însurat anterior cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodosescu și Brigitte Sfăt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilie spunea că el crede că mariajul cu Ioana Simion este ultimul, însă au apărut problemele între ei la scurt timp de la căsătorie, iar cei doi au fost aproape de divorț.

„Ultima oară eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o.

Din punctul meu de vedere, într-o relație, când nu mai există comunicare, încerci, dar, dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. 

Are mici traume. Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar, ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea. 

El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat” , spunea Ioana Năstase. Ulterior ea și Ilie s-au împăcat.

Citeste si: Averea fabuloasă pe care a strâns-o Ilie Năstase. Fostul tenisman a ajuns, la 74 de ani, la o sumă impresionantă

 

Taguri: