Ioana Tufaru a prezentat-o in exclusivitate la “Teo Show” pe nasa fiului ei! Declaratii in premiera despre urmatoarea sarcina

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:18

Dupa dezamagirea suferita din partea celei care se oferise initial sa ii boteze copilul, Ioana Tufaru a incercat din rasputeri sa gaseasca o persoana de incredere care sa se tina de cuvant si care sa nu aiba pretentii ca cealalta.

Ioana a marturisit ca cea care a acceptat sa o ajute cu crestinarea fiului ei, este fosta sotie a tatalui sau, Maria Niculescu. Ioana a povestit ca a fost extrem de incantata ca nasa micutului Luca va fi cea care i-a fost mama vitrega ani la rand, desi la un moment dat au fost certate la cutite.

Alaturi de o echipa a emisiunii, Ioana si fiul ei au mers in vizita la Maria Niculescu.

Ioana a recunoscut ca a avut multe lucruri bune de invatat de la mama sa vitrega,pe vremea cand locuiau impreuna.

“Eu nu i-am zis mama vitrega, ci mama de-a doua! Am invatat multe lucruri bune de la ea! Mi-a dat numai sfaturi bune in viata: sa am grija de mine, sa nu fiu destrabalata, sa fiu mereu aranjata, curata! Am avut ce sa invat de la ea!”, a

spus Ioana.

"Eu n-am crezut ca Ioana poate sa aiba grija de un copil. Are o grija extraordinara", a laudat-o viitoarea nasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebata daca planuieste sa devina inca o data mama, Ioana a raspuns, categoric, nu.

"Nu mai vreau. mi-ar placea, o spun sincer, si o fetita, pentru ca mi-am dorit foarte mult o fata. In vremurile pe care le traim, e foarte greu", a marturisit Ioana.

Iata cum a decurs vizita:

 

Taguri: