Ioana Tufaru aparitie de NERECUNOSCUT. Dragostea pe care i-o poarta iubitul ei a transformat-o total!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Despre fiica regretatei Anda Calugareanu au curs rauri de cerneala in ultimii ani! Din pacate nu de bine!

Dupa ce a fost denigrata, Ioana ne arata ca s-a transformat intr-o cu totul alta femeie! Una demna, zambitoare, care pare ca, in sfarsit, este pregatita pentru o viata frumoasa! Sa fie o minune inainte de Pasti? „ Te iubesc, iubirea mea! Vrei sa fii sotia mea si mama copiilor mei? ” Sunt cuvintele pe care le asteapta orice femeie. Momentul a sosit si pentru Ioana Tufaru! Lacrimile stau sa-i cada pe obraji, emotionata de barbatul care de 2 luni si jumatate ii insenineaza viata.

Diferenta de varsta de 10 ani dintre Ionut si Ioana pare sa fi fost spulberata de dragostea la prima vedere! Ionut are 48 de ani si i-a fost de-ajuns o simpla privire pentru a o cuceri pe Ioana. Dupa o luna petrecuta impreuna si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. Ioana n-a stat prea mult pe ganduri si s-a mutat in casa iubitului sau care locuieste cu tatal lui.

In prezent acestia formeaza un cuplu in care iubirea pare sa-si fi facut cuib statornic: „ E omul de care aveam nevoie si omul pe care-l cautam eu in viata mea ”, a declarat Ioana. „Facem si urmatorul pas...cred ca in vara", a dezvaluit Ionut. Mai ales ca nu este exclus ca Ioana sa fie deja insarcinata!

In ultimii ani viata Ioanei Tufaru a starnit controverse.

Mai ales dupa ce s-a scris ca a ramas fara casa, a ajuns pe strazi si n-avea nici cu ce sa se hraneasca! Insa acum Ioana Tufaru pare o cu totul alta persoana! Dragostea oferita neconditionat de Ionut pare ca a ajutat-o sa treaca peste toate necazurile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO135308##