Ioana Tufaru este insarcinata! Fiica Andei Calugareanu a dat vestea in exclusivitate la emisiunea WOWbiz

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:07

Numai ca, odata cu sarcina, o mare problema ii pune in incurcatura pe ea si pe iubitul ei, Ionut. Cei doi au ajuns in strada!

Povestea de dragoste dintre Ioana Tufaru si Ionut a inceput fulgerator, asa ca cei doi indragostiti nu s-au mirat cand au aflat ca barza e pe drum!

Dar bucuria ca va fi mama este atat de mare incat Ioana promite ca va face tot ce trebuie pentru ca bebelusul sa fie in siguranta. Din pacate, fericirea le este umbrita de tatal lui Ionut: „ne-a dat al nostru tatic afara, al meu tatic, si a trebuit sa stau cu ea.”

Se pare ca vestea ca va fi bunic nu i-a fost omului pe plac si a dat-o afara pe nora sa din casa. Care este adevaratul motiv pentru care tata-socru i-a dat afara?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu un copil pe drum, cei doi locuiesc acum la o

prietena a Ioanei. Pentru cat timp, nu se stie! Tot ce le-a ramas este ajutorul social pe care Ioana il primeste, asta insemnand 400 de lei pe luna. De cand propriul tata i-a dat afara din casa, Ionut nu s-a mai dus la serviciu.

Asa ca acum risca sa ramana si fara serviciul de la salubrizare. Unde vor locui Ioana si Ionut? Si mai ales, cu ce isi vor intretine copilul? Sunt probleme care zdruncina serios povestea lor de dragoste.