Iohannis a chemat societatea civila la consultari! Cum au fost alesi reprezentantii strazii care au mers la Cotroceni

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 02:45

Doua ore a stat presedintele la discutii cu reprezentantii societatii civile, chemati, astazi, la Cotroceni.

Imagini unice au fost filmate, astazi, la Palatul Cotroceni. 20 de reprezentanti ai societatii civile au fost chemati la negocierile pentru numirea noului premier.Erau prea multi, asa ca seful statului i-a invitat la etaj, in sala de consiliu, care a fost biroul lui Traian Basescu. La randul sau, presedintele Iohannis a promis ca va raspunde pozitiv invitatiei venite chiar din partea strazii.

Mai bine de doua ore a stat de vorba presedintele Klaus Iohannis cu reprezentantii societatii civile, chemati la Cotroceni.

Printre ei s-a numarat si Adi Despot, cel care a trait clipe cumplite in noapte in care clubul Colectiv s-a transformat in iad. Putin dupa pranz, primii reprezentanti ai societatii civile au inceput sa bata la poarta palatului Cotroceni.

Era inevitabil sa nu iasa scandal la portile palatului Cotroceni, atata vreme cat n-au fost lasati sa intre la negocieri chiar toti cei care ar fi vrut. Pe buzele tuturor a fost o singura intrebare, inca de aseara, cand presedintele a cerut multimii din strada sa-si desemneze reprenzentantii: „Cine reprezinta strada?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aproape

jumatate dintre cei care au stat la masa consultarilor cu presedintele au dat si declaratii in fata presei. Discutiile au mers mai departe de ceea ce vrea societatea civila de la viitorul Guvern. Avand in vedere aceste evolutii, cel tarziu la sfarsitul saptamanii viitoare, ar trebui sa avem numele noului premier al Romaniei. Acesta va urma sa-si faca echipa de guvernare, in cel mult  10 zile.