Iolanda Buzilă, decizie radicală la mai bine de două luni după descalificarea de la Casa Iubirii: "Nu am mai postat demult. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat aici"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 iul 2022, 11:47

Iolanda Buzila a luat o decizie radicala in ce priveste viitorul ei

Sursa: Instagram

Iolanda, una din cele mai frumoase foste concurente de la Casa Iubirii, a luat o decizie importanta pentru viata si viitorul ei.

Iolanda a avut un parcurs destul de scurt la Casa Iubirii și a fost descalificata în urma abaterii de la regulamentul emisiunii matrimoniale. Înainte de aceasta decizie, a fost implicata și într-un conflict cu fostul ei iubit, Mihai, fost concurent și el în Casa Iubirii, iar relația dintre ei terminandu-se foarte prost. După mai multe dezvăluiri și mai multe declarații despre ce a trăit în timpul emisiunii și cum a ajuns să se îndrăgostească de omul nepotrivit, Iolanda a decis la vremea respectiva că îi face bine să petreacă mai mult timp în Romania și să uite pentru o vreme de

viață din Austria.

Citeste si: Andreea Mantea a reușit să încapă în rochia pe care și-a cumpărat-o anul trecut. Ce mărime a ajuns să poarte acum vedeta TV

"Am hotărât sa mai rămân în București și sa îmi găsesc de lucru aici. Mama mea mi-a dat ideea de a ma înscrie la Casa iubirii, a fost o decizie foarte spontană.

Mi-am petrecut copilăria în Sărmaș, județul Harghita alături de bunica mea Mimi iar la vârsta de 17 ani am mers în Austria. Plecând din Austria am renunțat la viata pe care mi-o construisem singura, am lăsat în urma cei mai buni prieteni, job-ul meu care a fost foarte frumos, dar care încă ma așteaptă sa ma reîntorc.

Iolanda Buzila, decizie radicala in privinta viitorului ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iolanda Buzila incepe o noua viata departe de Romania

Citeste si: Primele dezvăluiri din trecutul Grațielei. Ce a ascuns fosta concurentă de la Casa Iubirii: "A fost violent!"

Nu regret ca mi-am îndreptat privirea către Mihai, cred ca fiecare decizie are un rol în viata noastră. Regret doar ca am avut atât de multă încredere în cine nu trebuie, tipicul regret pe care fiecare om l-ar avea",

a declarat Iolanda in exclusivitate pentru kanald.ro.

Dar iata ca decizia fostei concurente de la Casa Iubirii nu a fost deloc una de lunga durata si si-a informat fanii pe care i-a cucerit cat timp a fost prezenta in cadrul competitiei matrimoniale ca: "Îmi doresc sa ma mai relaxez, înainte de a-mi începe rutina și de a pleca înapoi în Austria, va iubesc,va mulțumesc ca ati fost și sunteți mereu alături de mine.

Nu regret nimic, orice s-a intamplat aici, a fost o experienta minunata, cu multe emoții și nu voi uita niciodată deși abia aștept sa ajung înapoi la viata mea cotidiana, îmi veți lipsi enorm, dar povestea mea nu se sfârșește aici, va voi tine la curent cu toate noutățile din viata mea și abia aștept sa ne bucuram împreună și sa ne supărăm împreună din nou, a declarat Iolanda.