Iolanda, despre strategiile pe care Mihai și-le făcea pentru a da bine în emisiune: „Mă întreba cum dădeam mai bine la public”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 feb 2023, 14:35

Iolanda a dezvăluit că Mihai își făcea strategii pentru a da bine în emisiune: „Mă întreba cum dădeam mai bine la public”

Sursa: Captură KANAL D

Iolanda a făcut primele mărturisiri după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Invitată la Teo Show, fosta concurentă a dezvăluit că nu-și poate ierta alegerea făcută.

Iolanda, cu inima făcută bucăți, a făcut primele declarații despre Mihai, după eliminarea din „Casa Iubirii”. Invitată la Teo Show, fosta concurentă a dezvăluit că la început, înainte să fie cu Mihai, a avut de ales între el și Cătălin, însă cel dintâi i-a acordat atenția de care avea nevoie la acel moment și se pare că s-a înșelat.

Iolanda l-ar fi preferat pe Cătălin în locul lui Mihai

Citeste si: Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce a dezvăluit despre traumele din trecutul fostului partener de la Casa Iubirii

Teo i-a spus Iolandei că o alegere este atunci când la mijloc există două persoane, iar asta înseamnă că aceasta a avut de ales dintre doi băieți din „Casa Iubirii”. Iolanda a dezvăluit că cel de-al doilea băiat era Cătălin.

„Am făcut o greșeală atât de proastă pentru mine, ca să zic așa. (n.r A existat această persoană?) Da!...Știm de la bun început, era Cătălin și Mihai. (n.r Ți-a fost greu să faci această alegere?) Nu, pentru că Mihai mi-a oferit în momentul ăla foarte multă atenție și, nu știu ce a fost în capul meu”, a dezvăluit Iolanda.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Exclusiv! Flavius, despre experiența care i-a schimbat viața în urma cu 5 ani. Fostul concurent a ajuns deja în India: "Am făcut doi pasi, dar eram leoarca!"

Iolanda, dezvăluiri despre Mihai: Mă întreba cum dădeam mai bine la public 

Iolanda neagă că ar fi avut o relație cu Mihai, ci doar a apreciat atenția pe care acesta i-a acordat-o, însă nimic mai mult.

Aceasta a vorbit și despre strategiile lui Mihai din emisiune. 

„(n.r În tot timpul ăsta, nu ți-a dat nimic de gândit?) Nu, pentru că prima oară când ne-am văzut a fost destul de frumos, mai ales că nu am petrecut atât de mult împreună, îl vedeam tot la fel. doua oară când ne-am văzut nu era la fel. Când vorbeam despre relație, el vorbea despre emisiune.

Mă întreba cum dădeam mai bine la public. I-am zis să te porți cum crezi tu. Eu trebuie să mă îndrăgostesc de tine. Se uita la tot felul de emisiuni și făcea comparații. Nici nu l-aș mai suna vreodată. Mie mi se pare că poți să înșeli pe cineva dacă ai ceva cu cineva. E foarte ciudat să zici asta.Noi eram în primele trei zile, abia ne-am cunoscut. Are un film în capul lui pe care doar el îl înțelege”,  a
mai spus Iolanda.

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, primele dezvaluiri din culisele de la Casa Iubirii: "L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut!"