Iolanda, dezvăluiri fără precedent din culisele relației cu Mihai: Și-a făcut planul dinainte. Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 feb 2023, 04:40

Iolanda, dezvăluiri fără precedent din culisele relației cu Mihai: Și-a făcut planul dinainte. Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă

Sursa: Instagram Iolanda

Într-un live pe rețelele de socializare, Iolanda a dat cărțile pe față și a dezvăluit totul despre Mihai, dar și despre bărbatul care o aștepta acasă.

Iolanda a rupt tăcerea după descalificarea din competiția Casa Iubirii. Fosta concurentă îl atacă în fel și chip pe Mihai, care, după cum spunea ea, este vinovat de tot ce s-a întâmplat.Tânăra nu poate admite ce a putut face fostul ei partener și regretă amarnic că a avut încredere în el.

Ce spune Iolanda despre relația cu Mihai, la o zi de la descalificare

Iolanda a dezvăluit, într-un live pe Facebook, la cald, că este uimită de tot ce a făcut Mihai și spune că el avea un plan făcut dinainte. Fosta concurentă este de părere că el are niște traume de care trebuie să se îngrijească.

Iolanda a mai precizat că l-a blocat peste tot și nu vrea să mai aibă legătură cu el.

”Nu a venit pentru emisiune, nici pentru mine.(...) M-a uimit faptul că și-a făcut planul dinainte.. Toate capturile de ecran pe care le-a făcut. El s-a bucurat mult.(...) El nu realizează nici în momentul de față ce a făcut. Da, a premeditat tot. (…) Cumva prin traumele lui.(...)Nu știu dacă Mihai regretă, pentru că după ce am ieșit din emisiune eram foarte supărată pe el și l-am blocat peste tot.

(...) Mi-am dat seama că nu era de mine, atunci cand ne-am intalnit în afara casei”, a spus Iolanda într-un live pe Facebook.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Îl va putea ierta Iolanda pe Mihai?

Fosta concurentă din cadrul emisiunii ”Casa Iubirii” nu vrea să mai audă de Mihai, ba chiar a dezvăluit că a vrut să se despartă de el înainte să se ajungă la acest scandal.

”Nu, niciodată! Chiar înainte de a se întâmpla lucrurile astea, nu am vrut să mai fiu cu el, dar după treaba asta și ce a făcut la televizor nu aș mai putea să-l iert”, a mai spus Iolanda.

Citeste si: Iolanda, prima reacție după ce a părăsit Casa Iubirii. Ce le-a transmis fosta concurentă urmăritorilor săi: Chiar după toate cele întâmplate

Cine este bărbatul care a vrut să intre pentru Iolanda în Casa Iubirii

În același live, Iolanda a precizat că mama ei a fost cea care a insistat să continue relația cu Mihai, în timp ce Mihai era foarte gelos și credea că încă mai are treabă cu fostul. Tânăra a spus că fostul ei iubit a vrut să intre pentru ea în emisiune.

”Eu i-am zis mamei că nu vreau să mai fiu cu el și ea tot a insistat. Îmi pare rău pentru el, el nu realizează lucrurile pe care le-a făcut. El credea că eu îl voiam pe celălalt băiat. Da, am avut treabă cu cineva înainte să intru în emisiune. El chiar voia să intre pentru mine, chiar a luptat. Eu i-am zis că sunt cu Mihai, l-am ignorat. Acesta este un regret pe care îl am”, a spus Iolanda.   

Citeste si: Bianca Mitroi aruncă bomba după descalificarea Iolandei și a lui Mihai din Casa Iubirii: Are niște probleme nerezolvate. Ce a intenționat, de fapt, Mihai să facă