Exclusiv! Ion Crăciunescu, dezvăluiri despre cele mai grele momente din viață: "Avea niște ochi scoși din orbite, iar când oboseau ceilalți să-mi dea picioare, începeau alții"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 oct 2022, 10:15

Ion Craciunescu, amintiri dureroase despre bataile incasate

Cel mai cunoscut fost arbitru romana, a vorbit, in exclusivitate, despre perioadele extrem de grele pe care le-a traversat de-a lungul carierei sale.

Ion Craciunescu, cunoscut drept cel mai bun arbitru roman, fost fotbalist, om de afaceri, de profesie economist, a vorbit în exclusivitate pentru kanald.ro  realizat de colega noastra Andra Mihu, despre cele mai dureroase amintiri legate de cariera sa, dar care îl afectează și acum din punct de vedere emoțional. 

Ion Craciunescu, dezvaluiri socante:" "Ți-am spus, mă, că-ți beau sângele?"  

Când luam bătaie, cel mai probabil. Mă uitam la soare și îmi ziceam: "Doamne, nu mai apuc să-mi văd copiii acasă". Unul mă ținea de păr, că aveam și plete atunci, eram șmecher, nici nu atingeam cu picioarele iarba și îmi zicea: "Ți-am spus, mă, că-ți beau sângele?" Avea niște ochi scoși din orbite, iar când oboseau ceilalți să-mi dea picioare, începeau alții. Am luat bătăi multe, nu aveai siguranță, nu aveai protecție. 

Eu am și față de miner, toată stima pentru ei, că au o muncă grea. Dar în orașe miniere am avut probleme mari. Poate că asta era refularea lor, acolo, a dezvaluit marele arbitru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ion Craciunescu despre cum a ajuns locul 2 in lume

Ion Craciunescu și-a început cariera în fotbal că și jucător, în anii 1960, la o echipa din Ramnicu Vălcea. De la jucător de fotbal, a ajuns, însă arbitru, activitate care l-a făcut cunoscut în întreagă lume. Pe plan international a fost un mare arbitru, iar în ceea ce privește fotbalul romanesc și arbitrajul, vă rămâne mereu un reper, însă sunt și lucruri sumbre de care fostul arbitru îi este foarte greu să vorbească.

Aoleu...dacă ai pune câte 1 leu pentru fiecare înjurătură pe care o luam. Nu aș avea loc în bancă. Dar asta este, orice faci, dacă pui pasiune, ajungi unde trebuie. Nu este ușor să ajungi pe locul 2 din lume, prin sondaj de opinie. O să vadă ei, când nu o să mai fiu, câți o să mai ajungă pe locul 2 din lume, prin sondaj de opinie, deci nu prin relații, la toate federațiile.

Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta și sunt foarte satisfăcut de ceea ce am făcut. Am greșit și eu, am avut meciuri în care îmi venea să îmi mănânc mâinile până ajungeam acasă.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.