Ion Cristoiu, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, într-un interviu cu adevărat surprinzător!

Author: Daniela Iliuta
Denise Rifai il va avea ca invitat in platou pe Ion Cristoiu.

„Ce nu i-ați ierta niciodată unei femei?”, „Câți bani ați câștigat din presă?”, printre întrebările la care acesta va trebui să răspundă.

Marți, 1 decembrie, Ion Cristoiu va fi invitatul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D.

Ion Cristoiu, următorul invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Personalitate complexă, jurnalist, scriitor, analist politic și moderator TV, omul care a înființat și condus unele dintre cele mai cunoscute publicații din România, va răspunde întrebărilor adresate de una dintre cele mai incisive jurnaliste din România, Denise Rifai.

Telespectatorii vor avea ocazia să descopere și o latură mai puțin explorată a lui Ion Cristoiu, cea de fiu, soț și tată.  

“Jurnaliștii din România pot fi cumpărați ușor?”,  Ați servit vreodată interesele unor politicieni?”,   De ce va țineți propria familie la distanță?”, “Ce nu i-ați ierta niciodată unei femei?”, “Câți bani ați câștigat din presă?”,  sunt

doar câteva dintre întrebările adresate lui Ion Cristoiu în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu ratați marți, 1 decembrie, de la ora 23:00, un interviu memorabil cu Ion Cristoiu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!