Ion Dichiseanu a ajuns de URGENTA la Spitalul Floreasca! Indragitul actor are mari probleme respiratorii

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 19 iul 2022, 11:05

Indragitul actor Ion Dichiseanu a ajuns in aceasta dimineata la spitalul Floreasca din Capitala cu mari probleme respiratorii.

Acesta se afla in stare grava si ar fi intubat in aceste momente, potrivit Romania TV.

Ion Dichiseanu are o saturatie de oxigen foarte mica. In momentul in care a fost preluat de ambulanta, saturatia de oxigen era de 70. Situatia s-ar fi agravat in momentul in care a ajuns la spital si saturatia de oxigen ar fi ajuns la 60. 

Actorul Ion Dichiseanu, in stare grava la spital

Fiind unul dintre cei mai indragiti si cunoscuti actori din Romania, Ion Dichiseanu in varsta de 87 de ani se lupta in aceste momente cu problemele respiratorii. Acesta se pare ca ar avea si probleme cardiace. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Intalnire de poveste! Ion Dichiseanu s-a facut shaormar pentru o femeie care il iubeste de peste 40 de ani! Cum a reactionat aceasta cand l-a vazut pe actor

Ion Dichiseanu s-a nascut in anul 1933 si este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti actori din Romania. Cu peste 50 de ani de cariera, Dichiseanu a fost declarat si cetatean de onoare al orasului sau natal, Adjud. 

Ion Dichiseanu, poveste de dragoste ca in filme

Indragitul actor Ion Dichiseanu au trait o poveste de dragoste ca in filme, timp de 22 de ani. Simona a declarat faptul ca nu a stiut ce varsta are acesta pana cand aju ajuns la starea civila: 

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa.

Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran”, a povestit artista.

Solista a renunțat pe atunci la studii și cariera muzicală.

Citeste si: Simona Dichiseanu a raspuns la cele mai indiscrete intrebari! "N-am avut reclamatii in dormitor. Mi-as da nota ZECE!"