Ion Ion e "fiul risipitor"! El si Ileana Lazariuc se rasfata intr-un "tanc" de peste 250.000 de euro! Vezi cu ce masina merge unul dintre cei mai bogati oameni ai Romaniei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:11

Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, si-a facut aseara aparitia la un eveniment monden intr-o masina de peste 250.000 de euro.

Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, si-a facut aseara aparitia la un eveniment monden intr-o masina de peste 250.000 de euro. Sotul Ilenei Lazariuc conduce un Mercedes G Klasse AMG, tunat de catre renumita firma germana Brabus, o super masina de teren care costa in jur de un sfert de milion de euro.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-75409b40a852be9ff2207fc80ae55aaa.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tiriac-masina-fb3b96a919d5908a87d356a933a406e4.jpg
Ion Ion Tiriac a venit impreuna cu tatal sau, sotia si mama acesteia la lansarea noii colectii vestimentare a Mirelei Stelea si cu siguranta vehiculul la volanul la care s-a aflat a fost cel mai scump din parcarea localului unde
a avut loc evenimentul monden.  Mercedes G Klasse AMG Brabus este cel mai puternic off-road din lume.

Iti place masina in care se rasfata familia fiului lui Ion Tiriac?

Ion Alexandru Tiriac vine des in vizita in Romania!


  “Stii ce bine ma simt in casa mea? Este extraordinar sa nu faci parte din lumea asta.

Aici nu te urmareste nimeni. Sunt eu si familia mea, suntem bine asa cum suntem. Nu ne lipseste nimic. In Romania te urmaresc toti. Ba ca ai trecut pe rosu, ba ca ai iesit la o cafea. Nu vad nimic spectaculos in asta. Toti oamenii traiesc la fel. Insa atunci cand ajungi persoana publica toata viata ta e pe tapet. Mie nu imi place asta. Suntem de doi ani in Monaco si vreau sa spun ca in sfarsit am viata mult visata
”, a declarat Ion Ion Tiriac.

 

 

Sotia sa, Ileana Lazariuc, spune ca vine des in Romania. Foarte incantata de viata pe care o duce la Monaco, fiica Anastasiei Lazariuc are un ajutor de nadejde in bona copiilor.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

   

“Avem o viata frumoasa, lipsita de evenimente interesante pentru presa. Traim ca orice familie. Venim in Romania sa ne vizitam rudele, prietenii.   Am parte de copii cuminti. Nu am avut parte de suprize din partea lor, dar sunt inca mici. Nu sunt mofturosi. Am doi baieti minunati. In Monaco am pe cineva care ma ajuta cu casa, cu copiii. Am o bona, nu pot de una sigura sa ma ocup de tot.
Iti dai seama! Dar ne descurcam. Ma ajuta si Ion. Este un tata foarte bun. Suntem fericiti impreuna. Mama ne viziteaza des, dar si noi pe ea
”, a spus fosta cantareata care prefer sa traiasca acum in afara luminii reflectoarelor.


Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Anastasia Lazariuc, topita dupa nepotii sai!

“Cand Ileana vine Romania las totul si   stau cu ea si cei mici. Sunt innebunita dupa nepoteii mei. Ii iubesc mult. Mi-e greu ca nu-i am mereu langa mine, dar ii vizitez cat de des pot. Cu Ileana vorbesc aproape zilnic la telefon. Ne tinem la curent cu tot ce facem. In rest, sunt ocupata cu concertele. Nu pot sa ma plang. Uneori am prea multe spectacole”, a precizat artista.


 

 




 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.