Ion Luciu a recunoscut: "Deveneam agresiv cand consumam alcool, beam vodka zilnic". Vezi cum se comporta cu Nicoleta!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Ion Luciu a venit pentru prima data intr-un platou de televiziune pentru a clarifica si a explica situatia din familia vedetei TV.

 

Ion Luciu a recunoscut: "Deveneam agresiv cand consumam alcool, beam vodka zilnic". Vezi cum se comporta cu Nicoleta!
Ion Luciu a venit pentru prima data intr-un platou de televiziune pentru a clarifica si a explica situatia din familia vedetei TV.
Tatal brunetei recunoaste ca a cazut in patima alcoolului si ca din aceasta cauza familia l-a parasit. El stie ca a gresit mult in relatia cu cei trei copii si ca a fost un tata agresiv pentru ca niciunul dintre ei sa nu ajunga rau.
Nea Ion a inceput sa planga in fata reporterilor atunci cand a fost intrebat daca si-a batut sotia.
"Am fost in depresie pentru ca am ramas singur si singuratatea este dureroasa. La munca am fost intotdeauna profesionist, nu mi-am pierdut locul de munca din cauza bauturii. Eram agresiv cand beam doar daca nu eram lasat in pace, sa ma culc. Sotia ma mai certa si deveam agresiv, imi reprosa ca de ce beam si ca sa fiu mai calm, avea dreptate, dar atunci ma deranja.
Poate oi fi lovit-o o data, nu-mi mai aduc aminte... Consumam zilnic alcool, era tineretea pe care o duceam in spate, acum nu as mai putea. Beam vodka asa era atunci. Astazi nu mai consum zilnic, mai ales cand am probleme de sanatate. Pot sa ma las de bautura, dar de tigari nu. Daca nu eram asa dur Nicoleta ajungea rau" a spus Ion Luciu la WOWbiz.
Tatal vedetei TV regreta ca mama lui a plecat de langa el dupa 35 de ani de casnicie si ca din dragoste pentru ea nu a incercat pana acum sa isi refaca
viata personala.
"Sotia mea a plecat de acasa pentru ca i-a zis Nicoleta. O iubesc, as primi-o si astazi inapoi, mai ales dupa 35 de ani de casnicie, regret mult niste chestii... N-am incercat sa imi refac viata niciodata, am luat-o cand avea 15 ani, din dragoste. Sotia mea m-a parasit din cauza bauturii. Regret ca nu mai sunt in familie cu copiii. Daca fii-mea i-ar da dezlegare, sotia mea s-ar intoarce la mine" a mai marturisit tatal Nicoletei in exclusivitate la Kanal D.

Tatal brunetei recunoaste ca a cazut in patima alcoolului si ca din aceasta cauza familia l-a parasit. El stie ca a gresit mult in relatia cu cei trei copii si ca a fost un tata agresiv pentru ca niciunul dintre ei sa nu ajunga rau. Nea Ion a inceput sa planga in fata reporterilor atunci cand a fost intrebat daca si-a batut sotia.

" Am fost in depresie pentru ca am ramas singur si singuratatea este dureroasa.

La munca am fost intotdeauna profesionist, nu mi-am pierdut locul de munca din cauza bauturii. Eram agresiv cand beam doar daca nu eram lasat in pace, sa ma culc. Sotia ma mai certa si deveam agresiv, imi reprosa ca de ce beam si ca sa fiu mai calm, avea dreptate, dar atunci ma deranja. Poate oi fi lovit-o o data, nu-mi mai aduc aminte... Consumam zilnic alcool, era tineretea pe care o duceam in spate, acum nu as mai putea.
Beam vodka asa era atunci. Astazi nu mai consum zilnic, mai ales cand am probleme de sanatate. Pot sa ma las de bautura, dar de tigari nu. Daca nu eram asa dur Nicoleta ajungea rau
" a spus Ion Luciu la WOWbiz.

Tatal vedetei TV regreta ca mama lui a plecat de langa el dupa 35 de ani de casnicie si ca din dragoste pentru ea nu a incercat pana acum sa isi refaca viata personala. 

" Sotia mea a plecat de acasa pentru ca i-a zis Nicoleta. O iubesc, as primi-o si astazi inapoi, mai ales dupa 35 de ani de casnicie, regret mult niste chestii... N-am incercat sa imi refac viata niciodata, am luat-o cand avea 15 ani, din dragoste. Sotia mea m-a parasit din cauza bauturii. Regret ca nu mai sunt in familie cu copiii. Daca fii-mea i-ar da dezlegare, sotia mea s-ar intoarce la mine" a mai marturisit tatal Nicoletei in exclusivitate la Kanal D.

Urmareste declaratia video!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei