Ion Oncescu a recunoscut! Ce manca pe ascuns, fara ca Faimosii sa stie: "Era fenomenal, aveam aproape la discretie!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 mar 2018, 13:55

In editia de ieri seara din WOWbiz Ion Oncescu a dezvaluit detalii picante de la Exatlon.

Campionul mondial la skandenberg a criticat lipsa de strategie a Faimosilor care, dupa spusele lui, gandeau totul pe termen scurt.

Cele doua echipe primesc o cantitate limitata de mancare in fiecare zi, insa aceasta problema putea fi rezolvata foarte usor, sustine Ion Oncescu, care a dezvaluit ca manca furnici pentru a-si potoli foamea.

"Pot spune ca nu s-au racordat nicio secunda observatiilor mele, si observatiile au avut o plaja mare de dialog si de consistenta.

Nimic, ce mancam, ce facem, totul pe termen scurt si atat.

"Nicio secunda nu s-a pus problema real sa ne creem mancare, desi s-ar fi putut, nicio secunda nu s-a pus problema sa modificam niste lucruri usor strategic sa ne fie mai bine.

"La discretie aveam multe furnici si, dupa ce s-au prins ei ca fac ceva cu niste casolete, nu le era clar ce, mi-au confiscat casoletele.

La un moment dat au vazut coechipierii ca eram inconjurat de multe furnici si alea erau reziduuri de furnici, pentru ca erau parte din alimentatia mea, dar nu poti spune cuiva care a auzit doar in povesti ca se mananca furnicile", a spus Ion Oncescu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.