Ion Oncescu, la judecata Faimosilor de la “Exatlon”! “Pot sa spun, cu drag, ca este prima Arena care nu plictiseste!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 feb 2018, 12:42

Faimosii au fost infranti aseara de Razboinici, la mica diferenta, punctul care a adus imunitatea celor din urma a fost castigat cu sudoare si hotarare de Mariana si Stefan, unii dintre cei mai puternici concurenti din Echipa Razboinicilor.

Fara drept de apel, membrii Echipei Faimosilor au intrat automat la proba individuala, care l-a desemnat pe Vladimir Draghia imun de la eliminare in aceasta editie. Si Giani Kirita a fost protejat de la a parasi competitia, datorita faptului ca a adunat cele mai multe puncte pentru Echipa sa, pe parcursul saptamanii anterioare.
Ajunsi in fata camerelor de filmat, aseara a fost primul moment cand strategiile pentru nominalizarile celor trei propusi spre eliminare au creat disensiuni intre membrii Echipei Faimosilor.


Momentul disputei pentru eliminarea lui Ion Oncescu si insirarea motivelor pentru care acesta ar trebui sa paraseasca competitia sportiva a fost tratat cu umor si lejeritate de catre multiplul campion mondial si european la skandenberg. Vladimir Draghia a fost cel care a afirmat transant faptul ca Ion Oncescu este veriga slaba a echipei, pentru ca seamana teama printre colegi, si tot cel care a militat pentru oferirea unei sanse celor nou veniti in echipa, Larisa si Florian.

“Sunt foarte surprins! Pai noi vorbiseram ceva, mai, oameni buni! Ce faceti? O sa va explic! De o luna de cand suntem aici, foarte multi se plang de Ion Oncescu; ba ca este dubios pentru ca arunca cu securea, ba ca strange furnici sub pat, ca se trezeste noaptea si se uita pe intuneric la noi… Toata lumea are o nemultumire in ceea ce-l priveste (…). Nu pot trimite acasa niste oameni care de abia au venit pentru ca vreau sa le dau sansa sa lupte pentru ei.
Voi deja toti il vreti pe Ion acasa!”, si-a mustrat Vladimir Draghia colegii.
Acuzele aduse lui Ion Oncescu au fost tratate relaxat.
“Eu am probleme cu niste tantari, in general, nu cu ei. Era un topor pe langa casuta si m-am jucat cu el. Putin si deloc periculos. Nu prea dorm noaptea si nici nu stau langa ei. Plec! Oricum, ce sa vad, niste somnorosi?! Pot sa spun, cu drag, ca este prima Arena care nu plictiseste“, si-a incheiat Ion Oncescu discursul care a starnit hohote de ras printre colegii lui.


Cine va fi cel de-al doilea concurent din EChipa Faimosilor care va parasi competitia “Exatlon” veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a reality-ului difuzat la Kanal D, incepand cu ora 20:00.



 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.