Ion Sandu, director ANM: "Pana la 1 martie nu vom avea inundatii"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 07:05

Ion Sandu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie a declarat intr-o conferinta de presa ca nu exista deocamdata pericol de inundatii.

"Posibilitatea producerii inundatiilor in urma topirii zapezilor depinde de doua conditii, respectiv temperaturi maxime de 10 grade Celsius si precipitatii de 10 litri/mp, ceea ce nu este cazul pana la inceputul lunii martie", informeaza Agerpres.

Oficialul ANM a adaugat faptul ca, in ceea ce priveste producerea de precipitatii, aceasta este preconizata sa apara inca din aceste zile, dar momentan nu se cunoaste daca va fi vorba despre ploi sau ninsori.


"In ceea ce priveste precipitatiile, prognoza arata ca, in aceasta seara si maine seara, pe zona de sud vor exista precipitatii sub forma de zapada. Luni, o sa dam mai multe informaţii despre ce se intampla in continuare".

Ion Sandu a afirmat ca meterologii au deja semnale ca vor mai exista precipitatii in jurul datelor de 21 si 23 februarie, insa nu se poate preciza deocamdata daca vor sub forma de ploaie sau zapada.


Pericolul de viitura este real, insa sunt slabe sanse ca inundatiile sa se produca pana la 1 martie. Pana la aceasta data temperaturile nu vor urca pana la 10 grade Celsius.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.