Ion Ţiriac i-a cerut mașina înapoi Ionelei Cozmiuc, sportivă medaliată cu argintul olimpic la Paris. Ce motiv a invocat fostul marele tenismen

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 aug 2024, 14:41

Ion Țiriac i-a cerut mașina înapoi Ionelei Cozmiuc.

Sursa: Profimedia

Ion Țiriac a făcut o cerere neașteptată către Ionela Cozmiuc, canotoarea de 29 de ani, după ce aceasta a obținut aurul la Campionatele Mondiale din Canada. Fostul mare tenismen i-a cerut mașina înapoi.

După ce Ion Țiriac i-a oferit inițial un Hyundai Kona Hybrid ca recompensă pentru argintul olimpic câștigat la Paris în proba de dublu vâsle categoria ușoară, magnatul i-a cerut sportivei să returneze mașina.

Citește și: David Popovici a fost surprins în trafic la volanul bolidului primit de la Ion Țiriac! Imaginile au devenit virale pe internet

Ion Țiriac i-a cerut Ionelei Cozmiuc să returneze mașina

Gestul lui Ion Țiriac vine ca urmare a noilor realizări ale Ionelei Cozmiuc, notează GSP.  Canotoarea a obținut aurul mondial în proba de schif simplu, categoria ușoară, demonstrând o performanță excepțională. Ca urmare, Ion Țiriac a decis că Ionela Cozmiuc merită o recompensă mai valoroasă pentru eforturile și succesele ei recente, asa ca ii va oferi o masina mult mai valoroasa. 

În urmă cu două săptămâni, pe 16 august, în cadrul unui eveniment organizat de Ion Țiriac, afaceristul și-a respectat promisiunea de a recompensa medaliații Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 cu mașini,

variind în funcție de performanța lor. Cei care au câștigat aurul au primit un Hyundai Ioniq 5, un model electric avansat, în timp ce sportivii cu argint sau bronz au primit Hyundai Kona Hybrid.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Însă, după succesul său la Campionatele Mondiale din Canada, Ionela Cozmiuc va primi și ea un Hyundai Ioniq 5, 100% electric, ceea ce reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de premiul inițial. Conform GSP, prețul de pornire al unui Hyundai Kona Hybrid este de aproximativ 25.500 de euro, în timp ce Hyundai Ioniq 5 are un preț de pornire dublu, ajungând la 52.500 de euro. Astfel, premiul acordat Ionelei Cozmiuc se dublează în valoare, reflectând noile sale realizări sportive.

Ce a declarat Ionela Cozmiuc după aurul din Canada

„Sunt foarte bucuroasă, am câștigat iar aurul mondial în proba de simplu. Închei acest an cum mi-am dorit. Pot spune că e un final perfect de carieră, dar niciodată să nu spui niciodată. Este finalul acestui an, mă gândesc serios dacă să pun vâslele în cui pentru totdeauna sau să mă întorc.

Nu imediat, dar pe viitor există șanse să mă întorc”, a declarat Ionela Cozmiuc, conform Prosport.

Citește și: „Am concurat pentru ultima dată”. Sportiva româncă medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 și-a anunțat retragerea din sportul profesionist

Canotoarea din România a demonstrat o formă extraordinară și o dedicare remarcabilă, iar magnatul a dorit să-și arate aprecierea printr-un gest pe măsură.