Ion Tiriac, LECTII de VIATA de la unul dintre cei mai bogati romani

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 01:35

Este printre cei mai bogati romani, cu o avere estimata in anul 2013 la peste 850 de milioane de euro, dar viata arata ca uneori cu bani nu poti cumpara ce iti doresti.

Apare rar in public, dar cand o face, ne da o lectie de viata, tuturor! Desi toata lumea ar crede ca fostul tenismen a avut o viata lipsita de griji si ca s-a nascut intr-o familie norocoasa, adevarul este altul.

Eu sunt generatie de razboi. Eu am trait razboiul si l-am trait aici unde suntem noi, dar uite ca am crescut mare, sunt inca in regula, la varsta mea ”, a declarat celebrul Tiriac.

Acum, la 75 de ani, se lupta pentru viitorul Romaniei. Stie ca un om se croieste in sanul familiei si ca parintii sunt cei care slefuiesc un copil.

Asa ca nu ezita sa le destainuie cateva din grijile sale: „ Parintii au cam pierdut busola si fiecare vrea sa fie copilul doctror, academecian olimpic la fizica, dar a uitat ca e handicapat la picor sau la cap pentru ca nu are activitate fizica ”.

Si, uite-asa, de fiecare data cand il intalnesti, afli ceva nou de la Ion Tiriac. Este ca si cand ai deschide o enciclopedie, mereu la o alta pagina!

##VIDEO121480##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.