Ion Țiriac și Sorana Cîrstea împreună la Roma. Când se va disputa meciul de foc dintre cunoscuta sportivă și Jelena Ostapenko?

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 feb 2024, 00:10

Sorana Cîrstea

 
Sursa: https://www.facebook.com/Soranacirstea

Ion Țiriac și Sorana Cârstea nu își mai ascund relația și au mers împreună la Roma, acolo unde tenismena participă la turneul WTA 1000.

Sorana Cîrstea participă la turneul WTA 1000 din Roma, unde este însoțită de iubitul său Ion Țiriac. Patru reprezentante ale României evoluează în turul al doilea al turneului WTA de la Roma

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac nu își mai ascund relația

Sorana Cîrstea (34 WTA) s-a calificat miercuri în turul secund al turneului WTA 1000 de la Roma, după ce a învins-o pe americanca Katie Volynets (102 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-4.

Deși a avut parte de un meci destul de greu, aceasta a fost susținută din loja sa oficială de Ion Alexandru Țiriac, aceasta fiind, după aproape trei ani de relație, prima dovadă certă că cei doi sunt împreună, deși evită să se afișeze.

Citește și: Cu ce afecțiune se luptă David Beckham. Fostul fotbalist a fost diagnosticat în urmă cu mai mulți ani

Omul de afaceri a stat alături de antrenorul sportivei, Thomas Johannson și a încercat să o încurajeze pe Sorana la fiecare minge.

Sorana și Ion Țiriac s-au cunoscut la Stejarii Country Club, unde jucătoarea de tenis locuiește. Sportiva a fost iubita unui tenismen din Columbia, Santiago Giraldo, între 2014-2017, iar Ion Țiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, alături de care are doi copii: Alexandru (15 ani) și Nicholas (14 ani).

Patru românce evoluează în turul al doilea al turneului WTA de la Roma

Jucătoarele din România au început excelent turneul WTA 1000 de la Roma: Sorana Cîrstea (34 WTA), Ana Bogdan (59 WTA) și Gabriela Ruse (152 WTA) au debutat cu victorii pe zgura de la Foro Italico, în timp ce Irina Begu (27 WTA) a iești din primul tur.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sorana Cîrstea va intra pe teren vineri, pentru a disputa un meci de gală cu Jelena Ostapenko (Letonia, favorită 20).

Citește și: FCSB câștigă la Craiova cu 2-1 și reintră în lupta pentru titlu

Irina Begu a pierdut în fața jucătoarei Xinyu Wang

Irina Begu, cel mai bine clasată jucătoare din România, evoluează direct în turul secund la Roma, prin Irina Begu, 32 de ani, locul 27 WTA, venită după sfertul de finală de la Madrid, și Xinyu Wang, puternica jucătoare chineză, a deschis

programul de azi de pe Terenul 3. Vreme înnorată, cu amenințare de averse mai târziu, 22 de grade, câteva zeci de spectatori pe terenul cu o singură tribună micuță.

Aflată într-o formă excelentă după ce a cucerit turneul WTA 125 Catalonia Open, Sorana Cîrstea se pregătește pentru o mare provocare și va juca împotriva prietenei sale Jelena Ostapenko, vineri de la ora 15:00.

Jelena Ostapenko, este considerată cea mai nesuferită jucătoare din WTA, dar care însă îi este bună prietenă Soranei.

Cele două au evoluat de mai multe ori împreună la dublu, ba chiar s-au și vizitat.

Sorana Cîrstea e în prezent pe locul 29, în timp ce Simona Halep a coborât pe poziția 31.

Sursă: prosport.ro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?