Ionatan, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in casa fetelor! Iata ce marturisiri neasteptate a facut din culisele vietii sale!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 iul 2022, 13:20

Ionatan, noul concurent de la "Puterea dragostei" a facut furori printre fetele din casa.

Ionatan are 20 de ani si vine din Sibiu. Acesta a marturisit ca este cantaret de muzica rap si ca marea sa pasiune va ramane muzica. Tanarul a recunoscut va a avut o relatie serioasa, in urma cu sapte luni si in prezent, isi doreste enorm sa isi intalneasca jumatatea.

"Sunt artist, cânt! Am început cu un trap, rap! Mama mea e pocăită și mi-a pus numele David Ionatan!", a spus Ionatan.

Noul concurent chiar a ales sa danseze cu Ligia. Apoi, a mers în casa băieților, unde a fost luat la întrebări de concurenți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, surprinsa alaturi de unul dintre cei mai ravniti baieti de la "Puterea dragostei"! "Se da la mine" Iata ce marturisiri nesteptate a facut tanarul!

Citeste si: Bia, aparitie inedita alaturi de Catalin Botezatu! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.