Ionela Prodan ar fi presimțit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se vor mai înțelege: „Să ai grijă puțin, mamă”

Author: Lavinia Medrea

Ionela Prodan ar fi presimțit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se vor mai înțelege: „Să ai grijă puțin, mamă”

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ar fi fost avertizată de mama ei în privința lui Laurențiu chiar înainte să moară, potrivit spuselor impresarei. Iată ce i-ar fi spus Ionela Prodan.

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu patru ani, dar Anamaria Prodan este îndrumată chiar și în ziua de azi de către mama ei, plecată în lumea de dincolo.

Ionela Prodan ar fi avertizat-o pe Anamaria Prodan: „Să ai grijă puțin, mamă”

După ce Laurențiu Reghecampf și-a spus partea de adevăr într-un podcast, Anamaria Prodan a făcut noi mărturisiri din nou.

Se pare că Ionela Prodan ar fi presimțit ce avea să se întâmple între cei doi soți.

Anamaria Prodan și-a amintit de un moment în care mama ei încerca să o avertizeze în privința averii ei. Atunci când era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, mama impresarei ar fi avertizat-o să fie mai atentă cu banii familiei Prodan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a spus dacă Anamaria Prodan l-a înșelat sau nu cu Dan Alexa! De unde s-a produs ruptura între cei doi soți

Pe vremea aceea, impresara nu a luat de bune vorbele mamei ei, dar în aceste momente, când declară că Reghecampf minte cu multe lucruri din punct de vedere financiar a reușit să înțeleagă, de fapt, ce avertismente subtile îi transmitea mama sa.

Citeste si: Anamaria Prodan a șocat din nou Internetul. Ce și-a făcut sexy impresara la sprâncene și cum arată acum

„E cel mai mare șoc pe care l-am trăit.  Măcar la mama știam că se va prăpădi, săraca, dar la el nu m-aș fi așteptat niciodată. Să-i dea Dumnezeu cea mai mare fericire mamei mele, unde o fi ea acum, că acum dacă nu aveam chestiile pe care mi le-a lăsat mama...

Măi, parcă a simțit. Și mi-a zis de multe ori: <<Să ai grijă puțin, mamă. Ai grijă de bănuții tăi, nu-i mai... Mai ține-i și tu așa...>> Și eu m-am pomenit ca nebuna, așa, ca Albă ca Zăpada sculată din somnul de veci, m-am pomenit fără nimic. Ca să stau să mă uit la podcast-uri și el să spună că din banii lui a luat tot”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni televizate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.