Ionita de la Clejani, cat pe ce sa fure MIREASA la o prezentare de moda

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:46

Ce l-a infuriat asa de tare pe artist?

Marguerita, fiica Clejanilor, a imbracat rochia de mireasa intr-o prezentare de moda. Insa, nu le-a spus parintilor, ci le-a trimis un mesaj dubios, in care ii ruga sa fie prezenti la un eveniment special, ori nu se mai intoarce acasa.

La inceput nu au dat crezare, punand totul pe seama unei glume, insa, in cele din urma s-au imbracat si au ajuns la eveniment. Cand si-a vazut fiica in rochie de mireasa, Ionita si-a pus mainile in cap! Noroc ca nu era si vreun ginerica prin preajma ei!

I-a mai venit inima la loc cand a auzit ca
nu e decat o prezentare de moda, insa lui Ionita tot nu i-a picat bine ca si-a vazut fiica mireasa. Si asta pentru ca in traditia romilor se spune ca aduce ghinion ca o tanara sa imbrace rochia de mireasa daca nu are vreun gand de maritis.

" Visul meu a fost dintotdeauna ca acesti copii sa fie fericiti. Va dati seama ce am simtit cand am vazut-o imbracata asa.
Momentul ala n-are cum sa nu te impresioneze. Abia m-am abtinut sa nu plang. Momentul a fost surprinzator si emotionant, nu am stiut nimic pana la ora 8 cand am ajuns.
", a marturisit Ionita.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mireasa-4fd7bd4fc9fb3329b48f8b75bfb80184.JPG