Ionut a trecut peste despartirea de Nela? Mesajul care i-a uimit pe fani, nimeni nu se astepta la asa ceva

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 iul 2018, 15:09

Scandalul dintre Nela si Ionut a fost unul dintre cele mai discutate subiecte in ultimele zile.

Nela il acuza pe Ionut de infidelitate si a dezvaluit la WOWbiz ca are poze in care acesta apare in pat cu o alta femeie. 

Cititi aici acuzatiile Nelei.

De partea cealalta Ionut sustine ca nimic nu este adevarat. Acesta a tinut sa sublinieze ca despartirea nu a avut loc din cauza unei a treia persoane.

"Nu o inteleg deloc pe Nela! Suntem doi oameni maturi, trebuie sa incheiem tot balciul acesta de pe internet! E aiurea ce se intampla, iar eu sunt pus intr-o lumina proasta fara a avea vreo vina! De aceea, consider ca eu si nevasta mea trebuie sa ajungem, cat mai repede, la un acord! In ceea ce ma priveste, nu am vrut sa dau curs discutiilor legate de separare, fiindca stiam unde se va ajunge! Am dorit sa stau in banca mea, sa incerc sa evit scandalul, dar, din pacate, Nella a ales un alt drum!", a spus Ionut.

Vedeti declaratiile complete ale lui Ionut aici.

Se pare ca Jaguarul si-a revenit dupa acest scandal iar acest lucru se vede din cel mai recent mesaj adresat fanilor pe retelele de socializare.

Ionut a postat pe contul lui de Instagram o fotografie in care afiseaza un zambet larg si pare fericit. "Invata sa Zambesti din nou" este mesajul alaturat imaginii.

Sa fi trecut oare Ionut peste orice suparare?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.