Ionuț a vorbit despre împăcarea cu Bianca! „Sentimentele sunt acolo”. Fostul concurent de la „Casa iubirii” a făcut dezvăluiri despre motivul despărțirii

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 28 mai 2024, 21:59

Ce s-a întâmplat între Ionuț și Bianca

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Instagram Bianca Mandru

După despărțirea de Bianca, fata cu care a format un cuplu încă din sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii”, Ionuț a fost invitat la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre relația din care a ieșit recent.

Bianca și Ionuț păreau să formeze un cuplu puternic, întrucât, după încheierea sezonului 2 din „Casa iubirii”, au reușit să-și păstreze relația timp de luni bune, iar la un moment dat se gândeau chiar să se mute împreună și să se căsătorească.

Ionuț a vorbit despre împăcarea cu Bianca

Din păcate, între foștii concurenți s-a produs o ruptură, iar destinele lor s-au separat.

În urma acestui eveniment neplăcut, Ionuț a fost invitat în cadrul emisiunii online „Culisele iubirii”, pentru a răspunde câtorva curiozități despre despărțirea de Bianca, întrucât admiratorii lor au fost cu adevărat dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat între ei.

„Mi-au scris oamenii că își doresc ca voi doi să vă împăcați, eventual să veniți pe această canapea împreună”,  i-a spus prezentatoarea, Bianca Comănici, invitatului.

În acest sens, Ionuț a oferit un răspuns pesimist, întrucât exclude, cu vehemență, posibilitatea ca el și fosta lui iubită să se împace: „Nu cred că mai sunt șanse, fiecare e pe drumul lui, ne vedem de viața noastră”.

Citește și: Ionuț de la “Casa iubirii” iubește din nou? Cum a fost surprins fostul concurent la mai bine de o lună de la despărțirea de Bianca: „Zâmbetul tău”

Ulterior, moderatoarea l-a întrebat de ce a ajuns atât de repede la această concluzie, iar el a explicat că, atât timp cât situația nu s-a putut rezolva de la bun început, s-a convins că nu mai există șanse ca lucrurile să revină la normal niciodată: „La mine ideea e că, dacă nu se repară în câteva zile, nu se mai poate repara nimic”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Din ce motiv s-au despărțit Ionuț și Bianca

Cu toate acestea, Ionuț a dezvăluit că regretă pentru că relația lui cu Bianca s-a sfârșit și a explicat ce a stat la baza despărțirii lor: „De regretat, orice relație cred că o regret, mai ales că am investit sentimente, dar nu a greșit nimeni, pur și simplu așa a fost să fie”.

În continuare, Bianca Comănici l-a întrebat pe fostul concurent de la „Casa iubirii” dacă o mai iubește pe fosta lui parteneră, iar el a mărturisit că nu a putut să-și piardă atât de repede sentimentele pentru ea.

Citește și: Ce mesaj a transmis Bianca de la „Casa iubirii”, la o lună de la despărțirea de Ionuț! „Stelele mi-au spus că o să fim...”. Fanii speră la o împăcare

„Sentimentele sunt acolo, îți dai seama că nu au cum să dispară peste noapte, dar m-am acomodat cu ideea.(...) E mult spus acum să mai zic că o iubesc. Sentimente sunt, dar s-au mai dus din ele”,  a declarat Ionuț.