Ionuț ar lua-o pe Larisa și ar părăsi Casa Iubirii cu ea de mână. Andreea Mantea îi face o propunere de nerefuzat. Ce decizie a luat concurentul

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 oct 2022, 19:13

Ionuț ar lua-o pe Larisa și ar părăsi Casa Iubirii cu ea de mână

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea vrea să facă un pact cu Ionuț, care este vizibil afectat de faptul că nu poate forma un cuplu cu Larisa în competiție.

Andreea Mantea i-a spus lui Ionuț că, dacă asta își dorește cu adevărat, să o ia pe Larisa și să părăsească casa pentru a-și da o șansă afară, fără să existe vreo problemă. Ionuț a acceptat propunerea prezentatoarei. Rămâne de văzut dacă concurentul a fost pus la încercare sau chiar li se acordă șansa la o relație în afara competiției.

Andreea Mantea, propunere fără precedent pentru Ionuț și Larisa

Ionuț o iubește nespus pe Larisa și își dorește să mai dea o șansă relației lor, însă nu în ”Casa Iubirii”, ci în afara competiției. Andreea Mantea, care a observat că tânărul se consumă foarte mult și este nefericit, îi face o propunere de nerefuzat, care se dovedește a fi doar un test.

”Amândoi ați spus în repetate rânduri că nu puteți avea un cuplu în casă și că v-ar fi mai bine afară și că, cu siguranță, într-o bună zi veți fi împreună afară.

Eu te întreb, pentru că vad cât de consumi, văd cât se consumă, știu ce simțiți unul pentru celălalt și se vede cu ochiul liber, fără nicio clauză de respectat, fără nicio problemă, fără nicio situație, fără nimic, îți dau șansa să o iei pe Larisa de mână și să pleci din Casa Iubirii, pentru a fi împreună, vrei?”,
a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 23 octombrie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ionuț a acceptat propunerea Andreei Mantea fără să stea pe gânduri, orbit de sentimentele pe care le are pentru Larisa, însă propunerea prezentatoarei TV a fost doar un test pe care Ionuț l-a pierdut.

”Știu că o să-ți fie greu, dar, din păcate, nu pot să te las să pleci. Știu că mă înțelegi și nu te superi pe mine, dar am vrut să văd ce îți dorești. Atât de mult îți dorești să fii cu Larisa?”, a mai spus Andreea Mantea.

Cu lacrimi în ochii, Ionuț recunoaște cât de mult își dorește să fie cu Larisa.

Andreea Mantea a rămas fără cuvinte când a văzut cât de mult se iubesc cei doi.

Citeste si: Andreea Mantea, propunere neașteptată pentru Ionuț: "Îți dau șansa să o iei pe Larisa și să pleci din Casa iubirii" Aflați ce decizie va lua concurentul, luni, 24 octombrie, într-o ediție palpitantă, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.