Ionuț, atac direct la adresa Nonei: ”Vorbele tale contrazic faptele tale” Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, miercuri, 5 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Nona este pusă într-o situație delicată de către Ionuț, chiar sub ochii lui Patrick. Ce vrea, de fapt, să insinueze Ionuț?

Tensiunile continuă în Casa Iubirii. Ionuț încearcă să o convingă pe Nona să recunoască că a simțit ceva pentru el și că nu i-a fost indiferent.Toată discuția dintre ei are loc sub ochii lui Patrick, care nu este deloc în apele lui, semn că situația actuală nu este deloc ce se aștepta și anumite lucruri din trecut le perturbă din nou liniștea de cuplu.

Ionuț lovește din nou: ”Nona, hai, că nu suntem copii”

Ionuț pare să fie un impediment în relația Nonei cu Patrick. Se pare că lucrurile au început să scârțâie din nou în relația lor, iar Ionuț nu se lasă deloc învins.

Citește și: Se încing spiritele în Casa Iubirii! Patrick și Ionuț își aruncă vorbe grele: ”Dacă vreau să va fac rău, fac” Urmăriți o nouă ediție marți, 4 aprilie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Nona: Nu poți să fii problema noastră.

Ionuț: Ascultă-mă puțin. Nu-mi doresc să fiu problema voastră, dacă îmi doream să fiu problema voastră puteam să fiu.

Nona: Eu am spus că dacă ar fi el, probabil, aș intra pentru dânsul.

Ionuț: S-a văzut foarte clar, cu ochiul liber, că nu îi eram indiferent în timp ce discutam cu ea.

Nona: De ce consideri așa?

Ionuț: Pentru că s-a văzut asta, Nona. N-am vrut să par nebun.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nona: Dacă ți-am purtat respect, asta nu înseamnă că eu te-am vrut ca bărbat.

Ionuț: Nu mă scoate nebun.

Nona, hai, că nu suntem copii.

În tot acest timp, pe parcursul discuției, toți concurenții au tăcut mâlc, doar Bianca a mai avut câte o reacție, în semn de mediator.

Ionuț este de părere că Nona este neasumată, în timp ce vorbele sale spun ceva, iar faptele demonstrează altceva.

Citește și: Nona va izbucni în lacrimi! Aflați ce anume o va deranja teribil la comportamentul lui Patrick și ce se va întâmpla cu relația lor, luni, 3 aprilie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Rămâne de văzut dacă cei doi vor ajunge la un consens și cum va reacționa Patrick după această discuție dintre iubita sa și rivalul său.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?