Ionuț Cercel are parte de primul și cel mai trist Crăciun fără tatăl lui, Petrică Cercel: „Tată...”

Autor: Lavinia Medrea

Ionuț Cercel are parte de primul și cel mai trist Crăciun fără tatăl lui, Petrică Cercel: „Tată...”

Sursa: Facebook Ionuț Cercel

Ionuț Cercel, băiatul lui Petrică Cercel, sărbătorește Crăciunul acesta fără mult iubitul său tată. Este primul an în care nu este alături de tatăl lui, care a pierdut lupta cu virusul COVID-19. Cântărețul este devastat de durere.

Au trecut mai bine de trei luni de la moartea lui Petrică Cercel. Cântărețul de manele a pierdut lupta cu boala COVID-19 și a lăsat în inimile tuturor numai durere, în special în sufletul lui Ionuț Cercel, băiatul lui cel mai mic.

Anul acesta, Ionuț Cercel nu va mai petrece Crăciunul alături de tatăl lui, așa cum o făceau pe vremuri, pentru că a trecut în neființă, dar amintirea lui este păstrată vie în memoria familiei lui, lucru care a devenit posibil mai ales datorită modului în care familia Cercel a împodobit bradul.

Primul Crăciun fără Petrică Cercel. Cum a împodobit familia manelistului bradul

Într-un videoclip publicat de Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, manelistul arată cum a fost decorată casa și bradul familiei lui Petrică Cercel. Pe întreg peretele din spatele șemineului, este o fotografie cu Petrică Cercel, care acaparează toată atenția.

Citeste si: Atmosferă apăsătoare în familia lui Petrică Cercel! Este primul Crăciun fără regretatul artist. Ionuț Cercel este sfâșiat de tristețe

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, globurile cu care a fost împodobit bradul au toate poză cu Petrică Cercel, semn că familia lui Petrică Cercel și-a dorit să-l aibă aproape regretatul manelist de Crăciun într-un mod spiritual. 

Ionuț Cercel a promis să ducă mai departe muzica lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a iubit muzica și și-a dorit pentru copiii lui să urmeze același drum.

Cu toate că s-a stins din viață, Ionuț Cercel a promis, alături de frații lui, să ducă tradiția muzicii tatălui lor mai departe pentru a-i păstra amintirea vie.

„Dorința tatălui meu a fost ca tot timpul noi să facem muzică, să muncim, să-i ducem numele mai departe.

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Pentru sufletul nostru ar fi fost momentul potrivit acum să ne oprim, dar din respect și iubire pentru PROFESORUL NOSTRU, vom cânta în continuare și vom încerca să-l mulțumim și mai mult și să-l facem și mai mândru de noi prin muzica de calitate pe care o vom cânta pentru oamenii care iubesc familia PETRICĂ CERCEL, exact cum a făcut-o el.. până în ultimul moment al vieții!”, a scris Ionuț Cercel, pe pagina lui de Facebook.