Ionuț Cercel este de nerecunoscut! Celebrul manelist s-a transformat total | Foto

Autor: Diana Tilă

Ionuț Cercel a suferit o transformare colosală. Iată cum arată acum celebrul manelist.

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, s-a maturizat, s-a îngrășat câteva kilograme bune si e de nerecunoscut. Decesul tatălui său la dărâmat pe artist, tragicul eveniment și-a pus amprenta asupra lui, iar manelistul este vizibil afectat.  

Citeste si: Care este motivul pentru care Ionuț Cercel nu a mai urcat de scenă de 5 ani. Mesajul copleșitor al artistului la aproape un an de la moartea tatălui său: ”O spun și astăzi cu aceeași mândrie”

Ionuț Cercel este de nerecunoscut! Celebrul manelist s-a transformat total!

Ionuț Cercel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România. Când era copil, artistul încânta publicul cu piesele cântate de el, dar acea perioadă a apus de mult.

Din cauza unor probleme de sănătate, Ionuț Cercel a renunțat la cântat. Mai exact, artistul a avut probleme la corzile vocale, dar nu a renunțat la muzică.

Manelistul compune melodii și cântă instrumental alături de fratele său, Florin Cercel.

Recent, Ionuț Cercel și-a surprins fanii cu ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram. Se poate observa ca decesul lui Petrică Cercel l-a afectat foarte mult. Vestea că tatăl său nu mai este în viață a picat ca un trăsnet pentru familia Cercel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini sfâșietoare de la mormântul lui Petrică Cercel. Ionuț Cercel și-a dus copiii la mormântul bunicului lor

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ionut Cercel (@ionutcercel.oficial)

Ionuț Cercel îi simte lipsa tatălui în fiecare zi, iar perioada grea fără tatăl său și-a pus amprenta asupra lui.

Cu câteva kilograme in plus, cu barba, Ionuț Cercel s-a transformat fizic si putini sunt cei care îl mai recunosc. Durerea pierderii tatălui său a fost prea mare pentru tânăr și nu a mai dat deloc importanță felului în care arată.

Ionuț Cercel, mesaj dureros la aproape un an de la moartea tatălui său

În luna iulie a acestui an, Ionuț Cercel a transmis un mesaj dureros pe Facebook.

Artistul i-a mulțumit din suflet tatălui său pentru omul care a devenit astăzi.  

„Îi mulțumesc tatălui meu pentru omul care sunt! Datorită lui și astăzi după 5 ani de când nu mai apar pe scenă ca solist vocal oamenii încă mă iubesc și îmi ascultă melodiile! Exact așa cum o spuneam în urmă cu 18 ani, așa o spun și astăzi cu aceeași mândrie. PENTRU CEI CARE NU MĂ CUNOSC. SUNT IONUT CERCEL, BĂIATUL LUI PETRICA CERCEL. #multumescoamenibuni

E greu să cânte o sală întreagă ACUM melodia ta în situația în care tu nu mai cânți de 5 ani… #performanță”, a scris Ionuț Cercel, vizibil emoționat.

Citeste si: Au trecut 10 luni de la moartea lui Petrică Cercel. Ce mesaj a transmis Ionuț în memoria tatălui său: „Îi mulțumesc tatălui meu”