Ionuț Cercel, îngenuncheat de durere din nou: "2 jumătăți au format un întreg! Acum, inima mea nu mai e întreagă, e pe jumate!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 ian 2022, 10:57

Ce a postat Ionut Cercel despre tatal sau

Sursa: Facebook

Ionut Cercel pare ca nu poate sa isi revina din tregedia pierderii tatalui sau, Petrica Cercel.

Ionut Cercel, fiul celebrului lautar Petrica Cercel isi striga si acum durerea pierderii parintelui drag la 5 luni de la moartea lui fulgeratoare. Manelistul a publicat pe contul sau de socializare o imagine cu parintii lui in dreptul caruia a scris cateva randuri emotionante si totodata pline de durere dupa disparitia timpurie a tatalui sau.

Citeste si: Mesajul sfâșietor a lui Ionuț Cercel pentru tătăl lui, Petrică Cercel, la 5 luni de la trecerea în neființă: ”Și dacă aș reuși”

Ionut Cercel, mesaj cutremurator pentru tatal lui, celebrul muzicant Petrica Cercel mort in urma cu 5 luni

”2 jumătăți au format un întreg! Întregul ăsta a format inima din pieptul meu care bate datorită vouă… Acum, inima mea numai e întreagă.. e pe jumate…și nu va mai fi niciodată întreagă Trăiesc cu jumătatea asta de inimă care mai mi-a rămas..atât cât voi putea! V-am iubit, vă iubesc și vă voi iubi toată viața mea tată și mamă!!mai mult decât pe oricine altcineva”, este mesajul scris de Ionuț Cercel.

Postarea fiului lui Petrica Cercel a strans in numai cateva ore peste 14 mii de aprecieri. Pentru el, tatal sau nu a fost doar un parinte, ci un adevarat profesor, prieten, frate si mentor. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrică Cercel a iubit muzica și și-a dorit pentru copiii lui să urmeze același drum. Cu toate că s-a stins din viață, Ionuț Cercel a promis, alături de frații lui, să ducă tradiția muzicii tatălui lor mai departe pentru a-i păstra amintirea vie.

Ionut Cercel a publicat cea mai emotionanta imagine cu parintii lui

„Dorința tatălui meu a fost ca tot timpul noi să facem muzică, să muncim, să-i ducem numele mai departe. 

Pentru sufletul nostru ar fi fost momentul potrivit acum să ne oprim, dar din respect și iubire pentru PROFESORUL NOSTRU, vom cânta în continuare și vom încerca să-l mulțumim și mai mult și să-l facem și mai mândru de noi prin muzica de calitate pe care o vom cânta pentru oamenii care iubesc familia PETRICĂ CERCEL, exact cum a făcut-o el.. până în ultimul moment al vieții!”, a scris Ionuț Cercel, pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Problemele se țin lanț în familia lui Petrică Cercel! Fiul regretatului artist, Ionuț Cercel, are probleme de sănătate

Petrica Cercel a murit subit la spital dupa ce a fost infectat cu SARS-cov2. Toti cei care l-au iubit si i-au indragit muzica au fost socati de vestea teribila ca muzicantul nu mai este in viata.