Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul l-a făcut

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 05:45

A trecut o luna de la martea lui Petrica Cercel

Sursa: Facebook

A trecut o lună de la moartea regretatului artist Petrică Cercel. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, a transmis un mesaj cutremurător în mediul online. Artistul și-a prezis moartea!

Moartea fulgerătoare a cântărețului de muzică de petrecere, Petrică Cercel, a cutremurat întreaga lume. A fost un artist iubit de toată lumea, iar piesele sale au ținut topurile multă vreme. La doar o lună de la moartea regretatului artist, fiul său, Ionuț Cercel, a transmis un mesaj cutremurător în mediul online, însoțit de o melodie pe care tatăl său a compus-o înainte cu puțin timp să se stingă din viață.

Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea lui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...”

A trecut o lună de la moartea cântărețului Petrică Cercel, o legendă a muzicii de petrecere. Artistul a încetat din viață după ce starea lui de sănătate s-a agravat în urma infecției cu Covid-19. Acesta a stat mai multe zile internat în spital, ba chiar fiul său a povestit în urmă cu trei zile înainte să moară că, analizele au ieșit bine, iar starea lui este stabilă.

Petrică Cercel pare că și-a prevestit moartea, după cum se arată în mesajul pe care fiul său, Ionuț Cercel, l-a postat pe pagina sa de Facebook, alături de o melodie pe care a lansat-o în aminitirea tatălui său, și pe care acesta o scrisese cu puțin timp înainte să se sitingă din viață.

Citeste si: Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din cuvintele scrise de Ionuț Cercel, pe pagina de Facebook, reiese că tatăl său a simțit că Dumnezeu îl va chema la el, astfel a compus o melodie cu aceste versuri pline de tristețe: Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea”,  

sunt doar câteva dintre versurile melodiei lansată de familia lui Petrică Cercel în aminitrea lui.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, este mesajul lui Ionuț Cercel, făcut public pe pagina de Facebook, alături de melodia lansată în memoria tatălui său.

Citeste si: Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

 


Moldo și Virginia sunt într-o cunoaștere, însă situația dintre ei nu este tocmai una roz. Concurentul a dezvăluit că nu reușește să se apropie de Virginia așa cum și-ar fi dorit și nu înțelege care e motivul.