Ionuț, decizie dureroasă în privința Ancăi, noua concurentă din Casa iubirii! „Nu pot oferi ceea ce oferi tu” Iată cum a reacționat tânăra și ce măsuri a luat Larisa între timp!

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 oct 2022, 16:47
Foto(5)

După ce Larisa a recunoscut că încă mai are sentimente puternice pentru Ionuț, concurentul a fost nevoit să ia o decizie radicală în ceea ce o privește pe Anca, fata care a intrat pentru el în Casa iubirii.

După ce în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, Raluca a fost eliminată, o nouă concurență a intrat pentru a-l cunoaște mai bine pe nimeni altul decât Ionuț, care încă se află într-o situație incertă cu fost lui iubita, Larisa. În ediția de marți, Larisa a fost întrebată de către Andreea Mantea dacă mai are încă sentimente pentru Ionuț și dacă și-ar mai dori o relație cu el, iar tânăra a răspuns pozitiv spre marea uluire a celorlalți concurenți și mai ales a lui Ionuț, care nu se mai aștepta.

Astăzi, Ionuț a avut o misiune foarte dificilă, deoarece a fost nevoit să se întâlnească între patru ochi cu Anca, nouă concurentă căreia a trebuit să îi explice exact ceea ce simte încă și el pentru Larisa.

Ionuț, decizie dureroasă în privința Ancăi, noua concurentă din Casa iubirii! „Nu pot oferi ceea ce oferi tu”

În ediția de miercuri, Ionuț a trecut prin multe momente dificile și tensionate în Casa iubirii. Mai întâi, concurentul s-a contrat cu Cristian, în casă băieților, după ce cel din urmă a afirmat faptul că ceea ce există

între Larisa și Ionuț nu este altceva decât o iubire toxică și tocmai de aceea nu ajung la consens pentru a putea formă un cuplu în continuare și nu fac decât să se amăgească la nesfârșit. 

La scurt timp după ce Cristian a făcut acele afirmații malițioase, Ionuț și Larisa au reacționat aprig. Ionuț a susținut că el nu a fost niciodată un om fals și că ceea ce a simțit pentru Larisa a fost real, iar pe de altă parte, Larisa a menționat că relația dintre ei nu a fost una toxică. 

Și tot astăzi, în Casă iubirii, Ionuț a avut o misiune grea deoarece s-a întâlnit în casă fetelor cu Anca, nouă concurență, care a afirmat că îl place. Vizibil emoționată, frumoasă brunetă a încercat să asculte afirmațiile dureroase lansate de Ionuț, care i-a mărturisit că nu îi poate oferi ceea ce ea oferă deoarece el încă are sentimente pentru Larisa și încă îi zboară gândul la ea, chiar dacă oficial s-au despărțit.

Însă discuțiile și frământările din ultimele două zile, se pare că le-au resuscitat sentimentele amândurora.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În timp ce Ionuț discuta cu Anca, pe de altă parte, Larisa s-a întâlnit cu Sorin în camera roșie, pentru a încerca să găsească împreună soluții pentru că ea și Ionuț să depășească și această nouă cumpăna a relației lor și să redevină un cuplu. 

Citeste si: Larisa a dat cărțile pe față! Concurenta a recunoscut dacă își mai dorește sau nu o relație cu Ionuț! Iată cum a influențat-o venirea Ancăi în Casa iubirii și ce i-a transmis fostului ei iubit! „Aș spera să aibă încredere în mine”

Citeste si: Cristian își dă cu părerea despre situația Larisei cu Ionuț: „Este o relație foarte toxică”. Urmăriți o nou ediție plină de suspans, miercuri, 26 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.